Veckorna i Sverige

Oj vad fort det har gått.. Nu har jag snart varit här hemma i två veckor.. På lördag åker jag tillbaka till England igen.. Jag måste ju få säga att det inte har varit 2 lugna veckor direkt..
Wow, har hälsat på farmor och farfar, mormor och morfar, mamma,syster,bror,Stefan,Frida, pappa + hela gänget på Älgstigen, ja.. plus kändisen Blaise Bayley såklart :p .. Anette, Jessica och Johanna har jag inte lyckats undgå heller ;) Hundpromenader och pulkaåkning har det blivit =)
Dock har det inte blivit så mycket telefonpratande med Madde som hoppats.. Men du kommer till England snart eller hur?!? Jag känner att det är ett måste för jag har inte träffat dig på 100 år känns det som! Träffat hundfolk har jag också gjort.. Tränat sök med gamla sökgänget, samt även lydnad i ridhus (som det ju blir på fredag igen(hur ska man orka gå upp?)). Och sist men inte minst har jag haft ännu en trevlig kväll med Tommy och Michaela =) Spel blev det även denna gång, så jag måste väl säga att de faktiskt vann även i detta spel.. hrmm.. Ni får väl den äran ;) Och en hund fick jag nästan med mig till England..Lilla Pana, vad söt hon var! En söt liten galning! =) Idag träffade jag Annette på Intersport också.. Pratade lite hund med henne..Vi kom fram till att det blir hundträning på min herrgård i England i framtiden.. haha! Nej, en herrgård i England kanske det inte blir..men vem vet vilka tankar som går runt i mitt huvud.. inte jag iaf..

Vad har man mer hunnit med? Jo, gå på gym.. Anette fixade mig gratis träning året ut på hälsoskaparna! Tack min vän! Förra veckan var man på Body pump och cirkelträning.. Denna vecka, i måndags.. var jag på spinning, core, och cirkelträning.. Jag dog! Fortfarande träningsvärk sen i dess har jag ja :P När jag kom in i rummet när vi skulle ha core tänkte jag huh? vad är DETTA? Vad mesigt.. det här kan man väl inte bli trött på? Tänk vad fel jag hade.. magen säger fortfarande att jag har hittat muskler jag inte visste att jag hade tidigare :P haha! Men nu måste jag väl ha gjort av med julmaten från förra veckan :P

Sen har jag försökt hitta mig en vinterjacka, då min är superkass.. men ni som känner mig vet ju hur det gick.. nada! nothing... Jag är ledsen.. hittade dock lite fint idag i Eskilstuna iaf..Var där igår med med far, yourika,linnea, syster och broren..då gick vi på Avatar =) Andra gången jag såg den, men den är ju SÅ bra =) Men den mänskliga rasen är ju rent ut sagt dum i huvudet... Det är fortfarande en av mina kommentarer på den filmen...

Imorgon blir det till att aktivera hundar hela dagen så de är måttligt hjärntrötta till kvällen och alla smällare.. Runt 18-tiden har jag planerat att hamna på vallbyvägen med nyårsmiddag och trevligt sällskap =)
Nej, nu ska jag ta och gå ner och vara social med syskonen mina framför tv:n ;) hehe

Ha det gött alla! Och ett GOTT NYTT ÅR på er! =)

Jullov i Sverige

Imorgon åker jag hem.. Det känns ju lite konstigt.. Har jag verkligen varit här så länge?
Ja..tydligen! Nu har det äntligen blivit lite julstämning här i England också! Titta på den här bilden:

äntligen snö

Blev så glad när jag såg snön när jag vaknade igår att det första jag gjorde var att springa in i barnens rum och väcka dem (07.50, mycket ovanligt!!). Sophie, Ben, wake up! Its snow outside!! Wake up! Och Sophie vaknade, tittade ut hoppade sedan över på Bens säng för att med våldsamma ruskningar väcka honom. Han i sin tur frågade om det var dags att gå upp, och sprang sedan in i Davids sovrum och sa åt sin pappa att titta ut genom fönstret ögonaböj! Fick inte titta någon annanstans.  Sen var vi tvungna att gå till skolan, för det var för halkigt för att ta ut bilen. De som har sett vår uppfart förstår :P För här i England har de ingen aning om vad vinterdäck är för nåt :P Så jag gick med Ben och slängde snöbollar på honom :P Det var kul! (tyckte jag) haha!  Han hade dock ingen jacka eller vantar eller mössa..så jag tror han var ganska kall när vi kom fram..Envisa unge! :P

Idag/ikväll ska jag och Sam på en Pantomime; Cinderella! Det ska bli kul! Tydligen har vi bra platser också! Värsta värsta!Nu jobbar han, men när han har slutat så kommer han hit och vi ska shoppa julklappar (hoppas jag) för jag har fortfarande en kvar att köpa..Sen är det middag och sen föreställning i Woking =) Och imorgon så blir det tidigt, vakna och sen åka hit (ja,jag ska sova hos honom) för att säga hej då till familjen och hämta resväskan, som btw är halvfull...men jag ska väga den och se om jag måste lägga nåt i handbagageväskan..
Nej! Nu är det nog dags att gå upp! Klockan är 10.00 och jag är pigg som en lärka! (eller nåt). Byta sängkläder, klä på sig och äta frukost, väga väskan och eventuellt packa om. Japp, så ser dagen ut för mig..

Gucci! (family and friends) Here i come! <3

Sista veckan,julrusch...

Denna vecka har jag känt mig vääääldigt huslig... Denna vecka har Diana spenderat sin tid i USA och jag har varit mamman i huset! Jag har upptäckt att jag verkligen inte vill vara singelmamma med 2 barn, hund och stort hus... David har varit ute mesta tiden av denna vecka..så jag har lagt barnen nästan alla dagar..Det har varit en väldig påfrestning för min lilla hjärna.. Har inte varvat ner förän runt 00.00 varje dag.. Har känts som att jag jobbat nonstop...  Såååå mycket att göra.. Och såå mycket ansvar.. och såååå mycket tvätt, och att stryka, dammsugaren trodde jag att jag hade lyckats förstöra också, så kände mig tvingad att berätta för David om mitt förflutna med dammsugare.. Ingen vacker syn vill jag lova.. Alltså.. mina tidigare dammsugare ;p
Men har lyckats med att hantera allting faktiskt tror jag.. idag var det mindre stressigt! Det var skönt!

Har bakat pepparkakor idag, gjorde degen i tisdags, bakade med barnen igår och gjorde resten idag.. Det blev jättegott! Och David sa att han aldrig hade ätit något så gott i hela sitt liv!!  Han gillade inte lussebullarna, han sa; "de där gula bullarna behöver du inte göra igen, men dessa... WOW!" :P haha! Han hade aldrig smakat pepparkaksdeg förut heller .. kändes ju jättekonstigt.. Jag gjorde stora pepparkakshjärtan till barnen och skrev B och S på dem.. När David såg det så sa han "Why do they get big hearts with their letters on??" - "Do you want me to make one for you and Diana as well???" Happy happy face and "YES! =D" haha! Så då gjorde jag en var till dem med.. När vi skulle hänga upp dem i julgranen så gick tyvärr Sophies och Bens hjärtan sönder.. =/ De blev ledsna.. Men jag kunde inte göra så mycket åt det.. Tokigt.. =/ De ligger på granens grenar iaf =)

I tisdags blev jag biten av Toby.. Det gjorde satans ont! Har ett litet gulligt blåmärke på armen samt ett väldans stort blåmärke på mitt högra lår.. Har haft ansvar för honom två gånger den senaste veckan..Han är så söt, när jag ropar på Holly så kommer han efter henne som ett skott! Det är som att jag är alpha alphan i gänget! Känns viktigt! =D Anledningen till att han bet mig  var för att jag lekte med dem som jag alltid har lekt med hundar, som en hund själv..och Holly är ju van vid det och älskar det, medan Toby tyckte jag var lite mysko, men helkul :P Så han behandlade mig som han behandlar Holly..med lite tuff lek och bitande :P Jag antar att jag får skylla mig själv..Som min mor skulle ha sagt; Det är ingenting om det inte blöder ;) hahahaa!

Jag har världens mest romantiska pojkvän! Sam var här i går och vi tittade på Love Actually och jag bjöd på pepparkaka! Den var jätterar! Och de sjöng All I want for Christmas is You i den!! Sen så berättade han vad överraskningen på lördag är! Vi ska på en pantomime i Woking! Han hade försökt få tag på biljetter till Greg Derret grejen på lördag och hade ringt till alla han kunde få tag på, men det var slutsålt =/ Så hade han fixat det här istället.. För jag sa att jag aldrig hade sett en Pantomime..och det är verkligen någonting typiskt Engelskt..någonting som de bara gör runt jul! Så en romantisk promenad i den meterdjupa snön (snön = inbillning jag vet), middag och sen pantomime.. Vet ni vad han sa sen. Sen sa han att om jag orkar stå ut med honom (som om jag skulle släppa honom) till februari, så undrade han om jag ville åka till Paris med honom på Alla Hjärtans Dag! Wow säger jag bara! Vilken grabb! Vad har jag gjort för att förtjäna någon som han? Enda haken..han bor här, och jag kommer från Sverige...och min Älskling bor fortfarande i Sverige..och jag saknar henne så! Men jag vet inte längre om jag vill åka hem den tid jag planerat från början.. =/ Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till.. Jag är så förvirrad så det är inte sant..

Nej, nu har jag lyckats med det konststycket att jag skrivit på detta inlägg så länge (med uppehåll för att prata med vänner på msn och försöka hjälpa kräkandes ungar) att jag glömt vad jag skrivit :P haha! Men det är så sent, så jag orkar inte läsa om det..Får nöja mig så här helt enkelt.. Ha det bäst och sov så snött!! =)

Lovely weekend!

Me and Sam

meee

 

Ja..tänk att jag kan se söt ut ibland också :P Så går det när man har en fotograf till pojkvän ;)

Lördagen spenderade jag mestadelen med att sjunga julsånger/disneysånger med mina favoritflickor här i England/Farnham! Carolin, Erika och Stina =) Det blev lussebullebakning på hög nivå! Samt lite mulled wine on top of that! Fast det var nog Carolin som drack det mesta ;P Sen blev det The phantom of the opera!! aaaah! Suck och stön och sång hördes från soffan, mwhaahaha! Åh, men det var jätteroligt! Tack flickor för det! Det blev sån härlig julstämning på det hela! *myyysigt*

Söndagen spenderades i Portsmouth igen..men denna gång med chestnuts, snow och mulled wine.. De hade pulkabacke som man fick betala 5 pund för 3 ggr... Sam undrade om jag ville åka, men jag sa att min mamma skulle mobba mig om jag berättade att jag hade åkt pulka, i en pulkabacke med fejksnö :P hahahaha! Men det såg riktigt mysigt  ut iaf! Sen var det riktig snö på en miniminiplätt på backen, där barnen gjorde snöbollar! =)

Så ja! Nu har jag haft en av världens bästa helger IGEN! Tänka sig... =)

Disneytävliing


Hör jag att det är en Disnettävling på G så självklart vill jag vara med och försöka vinna! =D
Inte så klurigt! Lägga upp bild, länka till adress! DONE! =D (ny bild...fel bild första omgången jag provade..hmm :P)




http://www.blogtown.se/blog.php?date=2009-12-10&id=Toyamiki

Beställningen var; Simons deckare!

Liket i hamnen


Uffe rös till när han tog sin första klunk morgonkaffe. Det smakade vidrigt men han brydde sig inte om det för han bara måste ha kaffe för att hålla sig vaken. Det hade inte blivit så mycket sömn under natten, då han hade varit ute på en rejäl krogrunda. Trots att han egentligen var ledig idag gick han till morgonmötet som chefen hade kallat till. Uffe mådde pyton men var ändå ganska nyfiken på vad det handlade om. Han var en sorglig och enkel man som levt singelliv de senaste 5 åren. Efter skilsmässan rasade hans sociala liv ihop och han levde nu bara för sitt arbete. Det han gjorde blev alltid mycket bra och han löste det flesta fall han blev tilldelad. Uffe bodde I en sliten tvåa i Stockholm och lägenheten innehöll inte mer än det han behövde, en säng, en soffa med soffbord samt en tv. Han brydde sig inte om hur han såg ut utan han gick runt i sina gamla säckiga kläder. Han var hel och ren men det var inte mer än så.

- Ni undrar säkert varför jag har kallat till ett så tidigt morgonmöte. Det jag nu ska säga är ganska känsligt och får absolut inte komma ut i media. Har ni förstått? Chefen delade sedan ut lite information. Under natten hade ett mordoffer hittats. Det stod om vad offret hette och så var det bilder på offret och på fyndplatsen. Chefen hostade till.
- Andledningen till att informationen inte får komma ut i media är många. Offret är en känd politiker och mordet är ganska brutalt utfört. Kroppen har styckats och spritts ut över en ganska stor yta. Vi vill inte skapa publicitet för då kan mördaren försvinna iväg. Sanningen är att vi just nu inte har några ledtrådar alls. Nu får ni bege er ner till fyndplatsen vid hamnen, där ni ska leta efter ledtrådar och vittnen. Hitta någon som har sett något. Det ska ske NU!!

Uffe började kvickna till, han bestämde sig för att det här var hans fall. Precis som han ville ha det smålog han inom sig, trots att han var medveten om allvaret i situationen. Uffe gick med bestämda steg mot sin bil och under tiden gick hans hjärna på fullvarv.
- Vem var Erick Svensson egentligen och vem hade hatat honom så mycket att de hade begått ett så brutalt mord. Uffe var så upptagen med sina tankar att han inte ens märkte det kalla regnet som öste ner. Det var en regnig dag i oktober och de gulröda löven låg som ett täcke över vägbanan. Uffe hoppade in i sin svarta Volvo och vred hastigt om nyckeln. Hamnen låg en liten bit utanför staden. Hans tankar studsade fram och tillbaka men det första han skulle göra var att fråga alla med båtar i området intill. Uffe satt och grubblade hela vägen ner till brottsplatsen och försökte komma fram till olika anledningar, teorier.

Erick Svensson, en minister ansvarig för IT-frågor och senast känd för att ha försökt stoppa Piratkopieringen på nätet. Sajten Piraternas Frihet har inte direkt varit snälla mot honom i diskussionen kring nedladdningar på sajten. Uffe hade hört att de som är ägare till sajten var människor med kriminellt förflutet. Kan det vara en ledtråd? Ett motiv? Då Uffe kom ner till hamnen så gick han direkt till brottsplatsen. Mördaren hade valt precis rätt plats att dumpa liket. Den låg nedanför en bropelare och var inte lätt att komma till för gående. Platsen var
stenig och lerig. En liten bit därifrån låg flera bryggor med båtar I olika storlekar. Han vandrade runt lite planlöst för att få en uppfattning om platsen innan han gick in för att studera detaljer. Plötsligt ser han något som inte ser ut att höra dit. En ny och fräsch tändsticksask låg i vassen precis invid den ruttna bryggan. Han plockade upp den och lade den i en plastpåse utan att undersöka den närmare. När han har kollat runt en stund gick han till platsen där kroppsdelarna hade hittats. Han hälsade på teknikern som var fullt uppe i sitt arbete med att säkra spår.
- Har du hittat något? Sa Uffe.
- Ja.. kanske. det ser ut som en utriven sida från en anteckningsbok, svarade teknikern.
Uffe fick lappen som teknikern lagt i en plastpåse. Han vände och vred på den, efter en stund kunde han tyda ett efternamn och en adress. Det var fan, kan mördaren vara så klantig att han lämnat en så uppenbar ledtråd på platsen? Spåret var så uppenbart att Uffe beslöt sig att kolla upp det direkt. Han ringde upp kommunikationscentralen och bad dem att ta reda på lite mer uppgifter om adressen och de namn som stod på lappen.  
En stund senare när han var på väg mot adressen så ringde de upp honom och berättade att personen han hade sökt efter var en kvinna vid namn Sofia Andersson. I registren så stod det att hon hade blivit fälld för prostitution vid ett flertal tillfällen. Okej.. det var inte första gången höga politiker hade utnyttjat prostituerade så…varför inte tänkte Uffe.
Han ringde på ringklockan och hörde att någon kom med hastiga steg mot dörren. En söt, blonderad kvinna i 25-årsåldern öppnade dörren och frågade med ett leende på läpparna;
- Ja? Vad kan jag göra för dig? Uffe visade sin polisbricka och bad om att få komma in och prata en stund.
- Javisst, sa hon lite undrande och släppte in honom. Har det hänt något? Vad gäller saken? Hon bodde i en fint inredd trea på andra våningen. Det syntes att hon hade lagt tid på att inreda så att det blev så mysigt som möjligt. Utan att berätta allt för mycket om vad som hänt så började Uffe ställa lite allmänna frågor. Till slut kom han fram till att fråga om den högt uppsatte politikern och om hon kände honom. Hon sa att de aldrig hade träffats men att hon visste vem han var. Uffe trodde på henne för att hon hade svarat ärligt på frågorna han hade ställt innan. Han blev lite förbannad… någon hade försökt få honom på fel spår genom att plantera falska ledtrådar på brottsplatsen, mördaren.

Uffe ringde till teknikerna för att höra om de var klara på platsen. Det var de så han åkte in mot stationen istället. När han stod utanför teknikerrummet så slog det honom att han faktiskt hade ett spår i fickan, tändsticksasken! Han gick upp på sitt kontor och la plastpåsen på skrivbordet. Försiktigt tog han ut asken med en pincett. Uffe blev förvånad… På tändsticksasken så var det en bild på baren han hade varit på dagen innan...
Uffe gick ner till källaren där teknikerna håller till och bad dem att kolla efter fingeravtryck. Själv skulle han göra sitt andra besök på krogen på mindre än ett dygn. Men där här gången var det inte för att supa skallen av sig. Nu skulle han ge någon annan en dundrande huvudvärk. Uffe knackade på dörren och tänkte att det inte var så stor chans att det var någon där eftersom att det var tidigt på dagen. Men efter en stund så såg han att det rörde sig där inne, det var han som ägde baren. Uffe kände igen honom från kvällen innan.

Barägaren öppnade dörren och frågade vem han var.


- Hej, jag heter Uffe Karlsson och kommer ifrån polisen. Har du något emot att jag ställer några frågor?
- Nej då, kom in.
Uffe gick in i baren och de satte sig vid ett bord och sedan började han ställa några frågor.
- Brukar ni dela ut tändsticksaskar?
- Ja, vi har det som reklam och om någon vill ha det så är det bara att fråga.
- Händer det ofta?
- Nja, kanske en eller två gånger per kväll så det är inte så ofta.
- Har du någon framme som jag skulle kunna få kolla på?
- Ja jag har en i fickan.
Efter en liten stunds letande så visade det sig att han inte hade någon tändsticksask i fickan så han gick till baren och hämtade en istället.
- Här! Varsågod, ta den du.
- Tack, men nu har jag inte så mycket mer att fråga om just nu. Jag får tacka så länge. De skakade hand och Uffe gick mot dörren. Precis när han skulle öppna dörren så ringde mobilen.
- Hej, har du hittat något? Det var chefen som ringde.
- Nja jag har haft några spår men det har inte lett till något, Men du förresten.. vad hette han nu som ägde sajten Piraternas Frihet?
- Han heter Zorald Slavinski svarade chefen
- Men jag är ju med honom just nu! Plötsligt föll alla pusselbitar på plats. Det måste vara han som är mördaren. Uffe reagerade snabbt och drog upp sin pistol men Zorald var redan borta. Bakdörren stod på glänt, Zorald försökte fly men Uffe var snabb och var bara några steg efter.
- Stanna eller så skjuter jag!
Zorald tog några steg till innan han till slut stannade och sträckte upp händerna i luften….

Simpor och grodfötter

Min bror är ett geni! Jag är så stolt i hjärtat att jag ska tillägna mitt blogginlägg till simpo!
Igår fick jag äran att läsa en deckare som han hade skrivit! Det var en uppgift till svenskan i skolan! Måste få säga att jag inte har läst en så bra novell innan! Iaf inte på väldigt länge! Och det här säger jag inte bara för att jag är stolt storasyster! Men den där var ju i publiceringsklass! Nej men seriöst! Du är så duktig Simon! Om jag hade vågat så skulle jag lagt ut deckaren här på min blogg så alla kan få läsa..Men jag är rädd att jag inte har den tillåtelsen..och min bror är både längre och starkare än mig..och jag kommer hem om drygt en vecka... vill inte riskera nåt, så att säga ;) hehe! Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt..Men det känns som att min bror växer upp utan mig ... Borde jag komma hem och hjälpa honom..fast han verkar klara sig alldeles utmärkt ändå! Det är ju det jag alltid har sagt.. Jag var bra i skolan.. Cecilia var bättre... Men Simon har chansen att bli bäst! Det är så det går till.. de yngre tar över ;)

Pyntad gran! Julstämning =)

 

Och här har vi den färdigpyntade granen! Såg den imorse när jag kom ner 07.15... Så går det när man är ute och iväg och lyssnar på Christmas Carols bredvid South Farnham School... Men det var mysigt! De sjöng  sista delen i Christmas Finale!!! Åh vad jag blev sentimental! Sjöng såklart med i den låten, med altstämman ;) Kan ha låtit skumt, men det struntar jag i! För Sam stod bakom mig och höll om mig, och det  var så mysigt! =)

Jag måste verkligen säga att vår kör gjort den låten sååå mycket bättre! Här hade de bara sopranstämman.. huga! :P haha! Jag hade ingen aning om att jag skulle sakna kören så mycket som jag gör.. Trodde ärligt att jag skulle bli glad att slippa dem.. Men nu går jag här och sjunger låtar (altstämman, självklart) från kören nästan varje dag! Helt sjukt! Och speciellt nu när det är vinter och vi brukade sjunga julsånger, det är så mysigt! Ja, jag antar att 3 år i kören satte sina spår.. Jag saknar att sjunga Christmas Finale, den blev man så lycklig av att sjunga! åååh! Jag är tokig! ^^

Efteråt fick jag mulled wine att smaka på, trodde det skulle smaka som glögg eftersom när jag slog upp vad det var så var förklaringen att  det var glögg på svenska. Men det smakade mycket bättre än glögg! Men glögg luktar mycket godare!! Tydligen var det inte det bästa mulled wine som fanns, så Sam skulle ta mig till nåt ställe där man får godare.  Efter denna experience så åkte vi hem till Sam och han lagade chicken risotto till oss! =) Det var mumma för magen som inte hade fått speciellt mycket i sig alls...

Idag har jag tittat på The Bourne Schools christmas play! Det var ungarna i Receeption som var så duktiga så! (dvs Sophies årsklass). Fattar inte att de kunde vara sååå duktiga! 5:åringar.. wow! Och de hade så fina kostymer! Jag blev lite sentimental och stod och tänkte på mamma och hennes ungar på Fogdö..och alla julpjäser vi haft där under alla åren! :)


Julgranen på Little Barford 14

Jajamensan! Här börjas det tidigt!!Vi har inga juldekorationer uppe, men julgran, det har vi minsann!! Och vilken julgran! Jag har aldrig sett nåt liknande annat än på film förut! :O Den ser  ju ut som den granen som Piff och Puff klättrar upp i, den som Musse och Pluto tar med hem sen! Och då menar jag innan Pluto har sönder den ;) Ja, ni ser ju själva! Idag eller imorgon åker julgranssakerna upp också! Undrar om de har en låda med "bara julgranssaker" ... Vad tror ni, mamma, Cecilia och Simon ;)

Vår julgran i Farnham!


Wow! Vilken helg!

Först tänker jag börja detta inlägg med att skriva Grattis i efterskott till Anette! Jag är en usel vän som inte hör av mig på din födelsedag... Sen säger jag grattis till Cecilia och Pontus på 2 års dagen! =)

Denna helg har varit fantastisk! Jag vet inte var jag ska börja.. Vet inte om jag kan skriva vad som har hänt heller, för det går inte att beskriva i ord.. Denna helg har jag spenderat med Sam! Eller jaa.. först lekte jag med mina svenska flickor en stund! För slashasen sov hela förmiddagen och halva eftermiddagen, hade varit på fotojobb i London.. Men så blev det lite biljard och många kommentarer från Carolin, Maria och Stina .. Avundsjukan var stor ;P haha! Förresten så har jag dina byxor här Carolin :O
Jaa.. fick träffa Sams syster när vi kom hem till honom, hon var jätterar! Hade också varit au pair en gång i tiden, i Paris. Träffade alla katterna denna gång, och Ella gillar mig skarpt ;) Nu vet jag vad alla heter, woho! Phoebe, Ella, Hero och Muffin! yesss! Men jag som trodde Hero var en kille.. tänk så lurad man kan bli.. Oh well.. (åh brunn! Hahaha). Igår åkte vi till Portsmouth! Såg haaavet! Det var välidgt blåsigt, men romantiskt ;) Som vanligt så handlade jag ingenting till mig själv, köpte bara en julklapp till systra mi :) Men Sam handlade nog tillräckligt för oss båda ;) haha! Roligt roligt! Sen blev jag bjuden på sunday roast dinner...som jag, otacksam som jag är, inte orkade äta..Så hans föräldrar fick äta själva, medan vi satt i soffan och tittade på Batman Begins.. Sen delade vi på en tallrik med mat framför tvn.. Och så var jag tvungen att åka hem.. =( Men ska ses ikväll igen, om det  blir Christmas Carols inne i Farnham så är vi där och jag sjunger för full hals! =D
Såååå...  ska jag säga det nu då.. Det uppenbara som ni bara väntar på att jag ska erkänna...:P
I have an English boyfriend!! :)

Emelie = ill...

Nej! Nu får det vara nog! Nu orkar jag inte mer. Jag tycker verkligen inte om dig och vill inte ha dig i mitt liv any more! Stick, get lost! Aaatvi attvi! Hokus pokus get away from meeee!

Funkade det?? Nej, jag är nog ingen Harry Potter =( Jag mår riktigt riktigt dåligt och jag vill verkligen inte känna såhär.. Usch! Dumma sjukan, stick från min kropp!!! Har mått så här sen i tisdags, men idag är nog värsta dagen.. Ni vet om jag har ätit solrosfrön, så känner jag mig, fast heeeeela dagen... Kanske inte så trevligt att skriva om hur jag mår såhär..men jag gav ju inga detaljer :P haha!
Åh, och jag vill ju verkligen inte må såhärFörsöker att inte visa hur jag mår..men det går inge vidare..
I tisdags träffade jag Sams mamma och 3 av 4 katter.. De var trevliga, jaa..mamman också ;) Oh, igår så slog jag Carolin i biljard igen! Jag vet inte om det är tillåtet att fortfarande kalla det tur att jag vinner..med tanke på hur bra det gick i lördags.. Men jag tror Carolin vill att det fortfarande ska kallas tur när jag vinner över henne :P Men det gööör ju inget, det är ju hon som har lärt mig hur man gör. "Carolin! Kan du inte visa mig hur man gör? Lär mig!!" - "Ja...du kan ju prova med att sikta" :P haha! Sen dess har det gått asbra för mig ;P Mwahahaha!

På lördag tror jag att jag och Sam ska till Guildford och julhandla! Hoppas jag hittar alla julklappar jag ska köpa!! Viktigt viktigt! Inte lång tid kvar nu tills jag kommer hem! :S
Nu ska jag vila mig! Det behöver jag! Självömkan är den bästa medicinen, :P neee, man får vara ledsen när man mår bajs ;)
Byeee


RSS 2.0