Stanna kvar i alla mina dar ^^ Mumsig kycklingrätt today!

Diana: "When are you going home? For good I mean.."   (sad smile)
Me: -"Eeer, my plan was that I would stay only for six months..so that would be in the beginning of march.."
Diana: - "Oh, okay.. I'm going to plan everything around you, so you're the one who's deciding.."
David: - Don't go home! We want you to stay! It's really nice here in the summer! You could go and swim with Holly in Fresham Pond.."
Diana: - "Swimming with the dog? Do people go and swim with their dogs???"
Me: - "Yes! I always do that with my dogs! They love to swim with us!"

Okej..jag vet inte var jag vill komma med denna vackra konversation.. Eller jo, det vet jag visst det, men jag har alltid svårt att stanna där jag egentligen skulle ha stannat :P Så det här var vad jag ville ha sagt! De vill att jag ska stanna längre..Gärna tills barnen är tillräckligt stora att klara sig själva hemma, laga mat gå till skolan och allt vad barn nu behöver göra ;P Men det kan jag ju inte göra.. Men jag vet inte.. Kanske är det lockande att stanna lite längre än vad jag har sagt att jag ska göra.. Vem vet..
Har dock fått ett jobberbjudande som låter ganska lockande(varför använder jag det ordet hela tiden?).. Min halvkusin Marie som bor i Värmland har frågat om jag vill vara Nanny hos dem.. Hon har två barn, Miranda och Kewin..Går i 5:an och 7:an om jag inte minns fel.. Sedan har de 8 hundar, 5 hästar och förmodligen katter och kaniner också ;P Så mitt jobb där kommer att vara: Mocka, rida, träna hundar(!) och hjälpa Miranda och Kewin med läxorna på kvällen.. Jag får 1000kr i veckan (vilket inte är något att hurra för), MEN! Jag får ta med mig Gucci! Så jag får träna min hund hela dagarna(om jag bara tränar deras också!). Jag frågade henne flera ggr om hon är medveten om att min vovve inte är överförtjust i andra hundar... och lite misstänksam mot främlingar (och vissa hon känner också), och då svarade hon att det inte var några problem och att hon ju kunde sova i mitt rum! Så ja, visst låter det lockande att få spendera dagarna med att rida och fixa med djuren.. Dock är det ju pengar jag tänker på, såklart.. varför måste alltid pengar vara en så stor del av livet.. INTE roligt =( Önskar att det inte var så.. önskar att jag inte tänkte så..Men jag vet inte.. Det är lång tid kvar..(fast inte egentligen) så har lite tid att tänka...

Idag var jag och Sophie nästan och badade i Guildford.. Åksjuka stoppade en rolig timme i badandets land.. Flickstackarn spydde upp hela sin frukost i entrehallen till badet! PÅ heltäckningsmattan .. Nej(!) det var inte roligt! Jo, lite..så här i efterhand..:P För ungen var verkligen sitt vanliga sprudlande jag igen efter några minuter..men det var inte kul när hon var alldeles kritvit i ansiktet och mådde alldeles förskräckligt!
Så vi spenderade dagen framför tv:n med Icarly most of the time! Heck of a program that is! Love it!

Maten lagade jag idag! Det blev "svenskt". En maträtt som jag ätit 2ggr tidigare men endast lagat en gång tidigare.. Det var Nettis som lagade premiären, parmesanöverbakad kyckling! Såklart så gör jag inte som man ska och följer receptet, så det kanske inte är tillåtet att kalla det parmesanöverbakad kyckling längre, då säkert mer än hälften av ingredienserna är utbytta :P haha! Men det blev riktigt riktigt gott faktiskt! DOCK, så tog det mycket längre tid än planerat =( Så när jag ropat in familjen till Tea, så fick vi besvikna gå in till vardagsrummet igen och vänta snällt.. Det var ben i denna kycklingen, inte filéer..så det fick bli till att skylla på det! Men när vi väl fick maten så var det *mumma*! Och speciellt föräldrarna sa att det var riktigt gott! Speciellt såsen! =D Roligtroligt! Ben gav det 6-7 av 10 medan Sophie sa att det var en 10 av 10 ;P hehe!

Gott&Blandat..En bra dag idag!

Här kommer lite bilder från när jag och Holly var vid Fresham pond! Det är riktigt fint här!

utsikt vid Fresham pond fotgående med Holly Holly kör uppletande!

Det var en morgonpromenad, eller ja..efter 9 på morgonen, så begav vi oss efter att ha släppt av barnen i skolan, till Fresham pond.. Efter en liten miss och en liten vacker sväng, attans, skulle visst ha svängt vänster där.. så hittade jag dit =) Här är en utsiktsbild, dimma och sol, tyckte det var vackert! Och sen lite träningsbilder såklart ;) Fotgående och uppletande ^^

Här är en bild från i helgen! Är min familj utanför St. Andrews kyrka i Farnham i lördags! Synd bara att de ser så små ut..

min familj i England

 

Lyckades få dem att ställa upp sig så fint framför kyrkan! =)

 

Idag har jag fått den mest gulligaste teckning! Sophie kom upp för trappan in i mitt rum med ett hemmagjort kuvert och sa att jag kommer känna igen innehållet.. Jag öppnar det lite misstänksamt, för jag var lite rädd att det skulle finnas en levande spindel där i eller någonting (skulle kunna hända)... I det hemmagjorda kuvertet finns ännu ett hemmagjort kuvert.. När jag vecklar ut det är detta vad jag ser:

Sophies bild av Gucci

"Can you see who it is?" -" Eeeh, no?Who is it?" - "It's Gucci!!"  -"Oh, yes! Wow, is it for me? Can I keep it? Thank you so much Sophie!"  -"I remembered how she looks like, because you said she looks a bit like Holly!"

Jag tyckte det var jättegulligt och jag blev riktigt glad! =) Idag har jag och Sophie haft världens mysigaste dag! Vi promenerade (hon cyklade) med Holly till the Green, och spenderade 4 timmar där! Lekte med löven, gungade cyklade och sjöng (eller, jag sjöng)... Och hon har inte varit sur eller grinig på hela dagen!!! Skulle ha slutat 3 idag, men blev runt 6 ändå..gör inte så mycket, eftersom barnen var hur gulliga som helst idag! Lärde Ben finns i sjön,det var kul att spela med honom! Han är riktigt smart den ungen! Gör mattetal som knappt jag kan i huvudet! :P Sen har vi spelat Super Stacker 2 på jesper.nu.. som Johan visade mig typ i våras..Det är ett roligt spel, och Ben är asduktig på det! Det är nästan så jag blir lite stolt i hjärtat! =)


Picknick i Bourne Woods :)

Idag har ja gjort någonting som ingen av er någonsin har gjort eller kommer att få göra.. Idag har jag haft picknick med Carolin i Bourne Woods! =D
Vaknade av ett sms runt 08.00.. (icke-omställd tid) "hi are you ok?".. oj, hoppsan, jag hade glömt att berätta att jag inte kommer hem.. Svarade, somnade om och vaknade av att David ringde och frågade när jag kommer hem.. Svarade att jag inte visste, förmodligen på eftermiddagen..Lyckades få Carolin att gå med på idén att promenera till Bourne Woods..Så efter att ha tittat på funart med Snape and Lily, och memorial of Fred... många många många gånger på youtube..Efter några tårar och hårplattning, randoms och lite fika, var vi påväg till Bourne Woods.. Hann även få Carolin att bli lite rädd för Diana, för hon verkade vara jätteirriterad..hu! Begav oss till skogen iaf och käkade vårt fika sittandes på kanten av backen till inspelningsplatsen, diskuterandes Harry Potter (of course!!). Det var riktigt trevligt! Trodde inte jag skulle finna någon som kommer ihåg detaljer bättre än mig :O Roligt,roligt! Så vi spenderade en trevlig eftermiddag i skogen idag =)

När jag kom hem var familjen på the Spotted Cow, så det var alldeles tomt här..När de kom hem, sa Diana att hon var missnöjd med att jag inte hörde av mig igår..Jag borde höra av mig runt 22 sa hon ifall jag inte kommer hem.. Visst, jag förstår att hon blir orolig om hon inte vet var jag är..och att dörren inte ska stå olåst hela natten..Men hon verkar bli omotiverat arg känns det som.. =/ Men jag ska absolut försöka komma ihåg att jag ska höra av mig! Vill ju inte att hon ska bli ledsen på mig..

Jag undrar hur det blir imorgon... Denna vecka (som börjar imorgon) har de half term..dvs höstlov... Och Sophie ska vara hemma varje dag hela veckan.. Men Ben ska vara på clubs och sånt..så jag kommer ha ett barn hemma hela tiden iaf.. Undrar hur det ska bli med hundpromenad, strykning och dammsugning och sånt.. Kommer jag hinna göra det?

Jag har lite problem med vad klockan är just nu..Är lite förvirrad..:P Vad är klockan egenligen.. Och varför ställde min dator om klockan själv.. det gör det hela ännu mer förvirrande ^^

Och just det. Idag(ikväll) så har David tränat med Holly! Han fick låna min klicker, för kunde inte hitta deras..Och han skulle lära henne att stänga och öppna dörren till vardagsrummet.. Det gick faktiskt riktigt bra! Holly är riktigt smart! Men de hade lite problem att pausa, eftersom det gick så bra var det ju roligt att fortsätta och fortsätta.. Jag kom med lite fina tips på sidan av.. Säg ingenting, ha tålamod, låt henne komma på själv vad hon ska göra, nu är det nog dags att pausa lite en stund.. nu är det nog dags för en paus igen, ta bort den target som ni använder så hon inte springer dit och försöker själv.. Ja, det vette sjutton om jag är en bra tränare.. Men jag kan inte låta bli att lägga mig i..:P Dumma jag :P

Potter puppet pals

Igår var jag barnvakt och hade Erika över som sällskap! Vi spelade Mariocart på Wii! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då Ben var vaken till 23.20 ca.. Och han kom ner runt var 7:e minut och frågade när mamma och pappa ska komma hem och berättade att han mådde dåligt.. Så jag spenderade största tiden med min kväll att springa upp och ner för trappan, ge Ben vatten, en skål ifall han skulle spy, pappper, böcker, berättade en historia ur mitt liv (den som innehöll Troja och en tripp till Strömsholm, samt ett kärleksfullt möte) .. Men som sagt, precis innan Erika skulle åka hem så somnade han..Sen så låg jag i soffan och  tittade på Wanted(!) as bra btw, såg den på bio med Johan när den kom ut.. Men sen var klockan ganska mycket, men jag ville inte gå och lägga mig om Ben skulle vakna igen, och när jag sover så sover jag verkligen, och vaknar inte för nåt :P Men tillslut kunde jag knappt hålla ögonen öppna, så gick upp, läste lite Harry och somnade innan David och Diana kom hem.. Det var skönt att sova, har precis ätit frukost nu och hela familjen är borta.. De är antingen på fotboll eller kalas(eller både och). Det regnar ute, så de kan inte vara så glada :P
Jag funderar på att ta ut stackars Holly på en liten kortis.. Sen ska vi nämnligen in till stan på Puppet theater.. Vet inte riktigt vad det är..hette typ little mouse eller nåt:P Nej, Jumping Mouse! Men det ska bi spännande! Kanske blir lite "Snape, Snape, Severous Snape.. Dumbledooor! Ron, Ron, Ron Weasley.... " Eller varför inte "Let's go bother Snape! Yeeey! Bother, bother, bother, bother..!!" Hahaha! xD

Well.. hörs snart! =)

En vanlig dag..

Idag gick vi till hästarna igen..Och den här gången, när vi skulle gå tillbaka..så kom de ganska alldeles för nära för Hollys smak..Jag fick klappa på ett sto och hennes föl..men sen ville fölungen hälsa på Holly och det var ingenting som hon uppskattade. Så vi började gå ifrån dem i ganska rask takt..Då började fölungen trava bakom oss..Så Holly blev lite nervös:P Så vi hade ett riktigt äventyr! xD Idag hämtade jag både Sophie och Ben från skolan.. Sophie är verkligen tacksam när man kommer och hämtar henne.. "But mummyy told me that she was going to pick me up today and tomorrow and..." Jaja, så kan det vara..Sen ville hon inte gå ur bilen när vi skulle hämta Ben.Kul när jag inte får lämna henne själv i bilen..Men lyckades iaf få med henne, så gick hon och höll mig i benet hela vägen till trafikljusen där vi hämtar Ben. Cute! Ben är lite lugnare och hetsar inte upp sig om det är jag som hämtar ist för Diana, det är skönt =)

Engelska hästar

Idag gick jag och Holly en annan väg än vad vi brukar.. Har faktiskt tröttnat lite på Bourne Woods om jag ska vara ärlig..Vi har ju gått där varje dag i snart 2 månader ju..Så det var riktigt spännande att vara ute på okänd mark igen! Vi gick in på en publik footpath, som ledde rakt igenom en hästhage..Så det här var vad som mötte oss när vi kom in! :

engelska hästar
Holly och hästarna

Holly var ganska rädd för hästarna när de kom så nära..Men vi stannade ett tag och försökte få någon bra bild, samt vänja oss vid att inte vara rädda för hästar.. Det gick helt okej, iaf när de tillslut vände och gick åt andra hållet,.. Men det var lite läskigt där ett tag när de kom för nära varandra och en av dem (troligen ledarstoet) sparkade åt en av de andra.. Holly blev skräckslagen! Lyckades lugna ner henne med röst och godis... :)

Började regna när vi kom hem..Lyckades ha sönder Sophies klänning när jag strök..hade visst för hög värme på..Gud vad jag blev ledsen, trodde  jag skulle få skäll..Var nästan värre att Diana bara sa att det var okej och att det inte gjorde nåt.Hade ju väntat mig att hon skulle bli arg..Men hon sa att klänningen ändå var för liten för Sophie..Hmm.. Bra ändå..men inte kul att jag misslyckades med min strykning..Och igår råkade jag dammsuga upp en av hennes tandborstar..En sån där liten som man sätter på en eltandborste..Och när jag berättade det så sa David att hon ändå inte använder den just nu.. Jag som trodde jag skulle få skäll där med.. Tänk vilken tur jag har! Hämtade Sophie idag med bilen..Tog henne till en extralektion i Tap Dance som de skulle ha med flera äldre grupper..Och gud vad jag kände igen mig själv i henne. När jag var lite var jag precis som hon var idag på Tap.. Det var bara äldre barn där och hon ville inte ens byta om för hon ville inte vara med.. Hon var jätteblyg och stog typ nästan mellan mina ben med armarna runt mitt ben och ville inte släppa för att gå och vara med de andra barnen..  =( Efter kanske en halvtimma så lyckades hennes lärare få med henne till de andra. Och efter det så var hon med! Och de var jätteduktiga! Det var jätteroligt att se! De steppar till en låt i musikalen Annie.. Och det var 2 stycken äldre flickor (typ 14 kanske) som skulle turas om att vara Miss Hannigan. En av dem var asbra! Hon spelade så övertygande, var precis som hon i filmen!:

http://www.youtube.com/watch?v=cDkEXszYtdo

Sen åt jag för mycket till middag..Så nu ska jag börja tänka på vad jag äter..Inte bra med sötsaker..Men jag tror jag är sötsakoholic...Dumt!Måste sluta med sådana dumheter!

Nej,nu ska vi se om jag ska fortsätta läsa the Prisoner of Azkaban... =)

En underbar helg!

"Hej söt.Har du tillgång till en skrivare?Kan du is skriva ut en bokningsbekräftelse?" Okej..tänkte jag, har de glömt skriva ut bekräftelsen till hotellet eller hemresan eller nåt.. "Det är inte till hemresan,du ser vad det är. Men det är viktigt."

Och vad är det inte! Det är biljetter till The phantom of the opera fredag kväll!! =D Jag blev så glad så jag började gråta! "Diana Diana, we're going to The phantom of the opera tomorrow night! They've booked the tickets without my knowledge! It was a surprise!" And WHAT a surprise! =D

The phantom of the opera

Fick skjuts till tågstationen i Farnham, inte så långt att gå (kanske 20-25 min) men det var skönt att slippa gå med väskan :P Kom fram till Waterloo station och letade efter transfer till Victoria..Nej, det fanns inte..Var tvungen att åka TILLBAKA två stationer för att byta där.. Trist. Men nu såhär i efteråt så kunde jag nog ha gått dit..Londonbor alltså..Man kan faktiskt gå! :P Men när jag väl såg Anette och Jessica blev det som värsta filmscenen! I slowmotion sprang vi mot varandra och kramades! Och jag grät! Gud vad glad jag blev! Sen fick jag veta att jag FICK teatern i present!!!!! <3 Har jag inte världens bästa vänner så säg! =D

 

Så fredagen var proppfull med händelser! Dagen började med en lite stressad frukost, och lite panik för att vi trodde att vi var försenade till Madame Tuassuds. Som tur var var det inte från 11.00-11.30 utan 11.30-12.00, *phew* Tunnelbanan var en viktig del i dennas vår helg! From tube station to tube station we went! Tillslut hittade vi nästan utan turistkartor ;)

Jessie och Nettis utanför Madame Tuassuds

Jessica och Anette utanför Madame Tuassuds!

 


Vi hade 2,5 timmar av Madame Tuassuds tid, det var riktigt trevligt! Saknade dock Harry Potter och Jim Carrey (skulle ta kort åt syster juuh!) men men.. Reste till Piccadilly för att se om vi kunde gå och ta ut biljetterna tidigt, men se, det gick minsann inte.. Så då gick vi till National Gallery (på Trafalgar Square) och tittade på tavlor, såg Vincent van Gogh's Solrosorna! As coolt!

Vi vandrade runt, tog kort på telefonkiosker ;) och hittade en stor Ben&Jerry's affär, där vi satt ett tag i värmen. Jessica köpte varm choklad, Nettis köpte god Ben&Jerry's glass + tea =)

The phantom of the opera var det absolut bästa jag har varit med om i hela mitt liv! Näst efter valparnas födelse tror jag...Att hålla ett nytt liv i famnen går inte att överklassa! Men det är nära ;p
Grät gjorde jag när de tog fram apan som spelade "masquerade", kände mig så glad, det var så mäktigt! Ja, så vi kan säga att jag var mer än nöjd med dagen/kvällen!

Lördagen blev lite senare, sovmorgon ;P Spenderade ganska lång tid sen på Victoria station för att ta reda på tåg/buss whatever till Stanstead för Jessie och Nettis till idag.. Det tog sin lilla tid, för ingenting stämde kändes det som.. =/ Men tillslut kom vi iväg till Oxford street och vandrade runt på shoppinggatorna..Det var määängder med människor, fick lite klaustrofobi .. Mer folk än på Strängnäsmarknaden :P Åkte vidare till Camden town efter en lätt besvikelse över Oxford  street (hittade ingenting att köpa) och hittade värsta marknadsstånden! Det var affärer öppna övarallt till sent! Och maassa kläder att köpa fanns det! Jag blev bortsåld, Anette och Jessica fick ta vad de ville gratis bara försäljaren fick mig..Liite läskigt var det, men de tog inte erbjudandet som tur var :P Hittade värsta fina klänningen som jag ville köpa till min syster, för den var så fin! Men svårt att bestämma storlek när man bara ser den på galgen, hur ska man kunna prova mitt på gatan..Hatar sånt här! Så nej syster =( Jag köpte inte den..Om jag åker tillbaka till Camden town och London så lovar jag dig att jag ska strippa på gatan för din skull ;) Flickorna fick med sig några souvenirer från England iaf =) Träffade en americansk pöjk som pratade oavbrutet, Vi vandrade med honom längs en gata, och han berättade att han var politiker (Aha!Där kom förklaringen till att han var så trevlig :P) och babblade på som tusan..Fick hans namn, nummer och mailadress när vi tog tunnelbanan och han stannade kvar och gick till en pub. Det var ju lite lustigt..

Idag satte vi klockan på 04:45..HU! Mycket krångel hit och dit med buss/inte buss..inga tåg och tillslut taxi, där taxichauffören var dum i huvudet, körde fel och skulle ha mer än dubbelt så mycket mer i betalt än vad det var sagt från början.. (vilket han absolut inte fick!) Han fick 30pund ist för 22 och blev sur för att han inte fick dricks.."But you got tip from us, we were supposed to give you 22, so 30 is a very big tip for us!!!" Idiot! :@

Vinkade av mina flickor på bussen som gick från Victoria coach station till Stanstead..Ensam på Victoria station letade jag efter tåg mot Farnham.. Jaha, byte i Clapham Junktion mot Alton.. Hittade inte den rätta plattformen, frågade en tant som jag pratade med på torsdagen, och hon var lika korkad idag.. Verkligen starkt otrevlig ..Inte trevligt nej..Typ som att jag borde veta själv var jag ska vara.. När jag lyckats ta rätt tåg mot Alton, kom fram till Woking, sa de i högtalarna att de skulle splittra tåget i hälften..Förvirrad svensk "öööh, what?Where should I be? I don't get it! I want to get to Farnham :O" Efter att ha frågat typ halva tåget vilken del av tåget jag skulle vara i, hamnar jag i den sista delen.. Vilket visade sig vara rätt! Tur!  Väl i Farnham vandrade jag till Carolin, vi gick efter ett par timmar (med Zeldaspelande) och träffade 11 andra au pairer. Det var typ avskedsgrejs för Maria, hon har bytt familj nu och bor numera i Kent..Så, långt härifrån..Fick skuts hem av Erika, visade henne runt i huset och Sophie blev glad över att jag var hemma! =) Kul!

Nej, men nu ska jag sova! Skulle  somna tidigt..vad bra det går för mig när jag säger att jag ska somna tidigt..Inte alls..

Imorgon är dagen D

Imorgon kommer Jessica och Anette hit och det ska bli så roligt! Önskar att det var imorgonkväll NU! =) Vi ska ha så roligt! Madame Tussauds, massa annat att se samt varandras sällskap, heeeela helgen!! =D

På nya äventyr!

Denna helg hände det många spännande saker! På lördagen var jag inne i Farnham och handlade schampo, balsam, tvål, och hör och häpna; tandkräm! Det var väl spännande ;P Hehe! Sen ringde jag Carolin och stod helt plötsligt i utanför hennes dörr och blev som tur var insläppt.. Sen begav vi oss till klädaffären number one i Farnham, där Carolin köpte sig en orangeaktig tröja, som, om jag får säga så, såg väldigt specciell ut på galgen. men när den väl kom på så blev den ascool =) Efter våra shoppingturer hit och dit så bestämde vi oss för att vi skulle gå någonstans och äta..Vilket betyder, om ni har hängt med i svängarna, att jag INTE lagade någon svensk mat åt familjen Raine..Men det var inte mitt fel, utan det blev faktiskt bestämt redan innan att vi skulle ta det någon annan dag.. Så Carolin och jag letade oss fram till The Slug and Lettuce, där det fick bli den sofistikerade måltiden; bacon/cheesburger med pommes! Mumma!
Mätta och belåtna satt vi (barnvakt) framför tv:n med popcorn och dricka, fick dit Stina som smaskade med oss, och pratade Harry Potter! Kan en kväll bli bättre än så ;)

Det jobbiga kommer nu, kom hem vid 00.00 typisch, och satte klockan på 06.30 på söndagsmorgonen. Det var nämnligen så att Monica hade fått för sig att hon ville på utflykt, och jag är inte den som säger nej för lite äventyr ;) Så klockan 08.00 stod jag på tågstationen med 5 andra au pairer; Carolin, Carolin, Janina, Monica och Valeria, redo för en heldagsutflykt! Vi bestämde oss för att vi skulle åka till Salisbury och åka ut till Stonehenge! Ascoolt! Tågresan tog kanske ca 2 timmar, med väntetid och tågbyte..Så här såg det ut då :



på väg till Salisbury och Stonehenge! Jag, Carolin,Carolin,Valeria och Janina! Monica tar kortet

Här är det Monica som tar fotot...

Framme i Salisbury hittade vi taxi till Stonehenge, och fick lite guidad tur..  Vi stannade och såg en bit av ett av Sting's sommarhus, det hus som Madonna spenderade sin smekmånad i! Lite coolt!

carolin,carolin och janina Janina,Carolin & Carolin  valeria,jag och monica Monica,Valeria & Jag

Väl framme fick vi en timma på oss att vandra runt bland stenarna.. Man fick med sig ett band att lyssna på historien om varför stenarna fanns där.. Eller rättare sagt, gissningar och många kanske, och vad tror du... Inget riktigt säkert om någonting..Och en berättarröst som idiotförklarade en :P haha! Men det var intressant! Ett måste om man är i England att man ska åka till Stonehenge! =D

Visning av Stenarna :P   Stonehenge!

Efter Stonehenge åkte vi till en av de största katedralerna i världen(?) Ja, den var stor i alla fall! Och väldigt väldigt fin! Här är väl en liten bild på den också =)
katedralen

Efter det var vi vrålhungriga och efter många om och men blev det en lyxig lunch på Burger King. Därefter splittrades gruppen då majoriteten ville gå och se ett slott, medan vi underliga svenskar ville gå på bio :P Så jag och Carolin gick och såg Up 3D! Den var asbra! Jag tror jag och Carolin skrattade mer än vad barnen gjorde som också var där :P haha! Men det kom även tårar under filmens gång, för den var faktiskt riktigt sorglig också.. Men helt klart sevärd!! När filmen var slut hade vi precis missat vårt tåg hem, så vi fick flörta lite med tågvärdarna som var där för att få reda på nästa..Visade sig att vi hade en timma att slå ihjäl, så gick till The Kings head, en pub lite längre ner vid vägen..När vi sedan lyckades komma på tåget hade vi dunderturen att komma med ett tidigare tåg när vi skulle byta! Så kom bara hem 23.15 ist för 23.45! =D Lycka! Häpen blev jag, över att upptäcka att jag var som en vandrande zombie under hela måndagen, allt pga för lite sömn, tänka sig :P

Så! Detta var min helg! Nu ska jag sova, men först vill jag gratulera min goda vän Tommy och Peg, för deras bravader i helgen! Grattis till finalplatsen i Folksam Cup! =D
Och ett stoort grattis till min älskling Gucci och min mamma! För de har lyckats med vad vi har kämpat för i snart 3 år! Guccis första förstapris i lydnadsklass elit! Grattis! *stolt*

=D


Svenskt middagstips någon?

Fortfarande ont i tån..Men bättre idag..Förmodligen ingen spricka då..Men en redigt bra smäll var det!Som håller i sig så länge menar jag..
Idag saknar jag verkligen alla er! Har haft en tråkig dag idag! Den slutade med att jag satt och vässade alla pennorna i lekrummet :P Så nu har jag kramp i tummarna :P Sitter i vardagsrummet och har precis varit uppe och kollat till barnen, som tack och lov sover som små änglar! Jag är barnvakt och fick göra skäl för pengarna..Gråtande barn och sura barn. Sura för att jag tvingade Ben att byta CD-skiva eftersom Sophie fick mardrömmar av den.. Gråtandes; för att jag gjorde misstaget att göra som de sa och fylla en varmvattenflaska med varmvatten..Dock fanns det bara en flaska, och två barn..Ni ser problemet!? Så jag tog ifrån de stackars barnen flaskan, så ingen av dem fick den.. Nu ligger den här bredvid mig i soffan! :P

Åååh! Imorgon är det Strängnäsmarknaden! Jag vill så jättejättegärna vara där! Vill ha såna där goda godisar! Kan inte komma på vad de heter nu bara för det! Men såna som mamma också tycker om! Såna som ALLA tycker om! Men gud! Vad heter de? Dumt jag inte kan komma på det... Men marknaden är ju min Jessica och Anettes vandra runt hela dagen dag! Och Malin brukar nästan alltid vara med också! Inte köpa någonting på första varvet..Det är den viktigaste regeln! =D Gud, jag kommer verkligen att sakna det i år! Och marknadshelgen brukar oftast vara riktigt fin, dock ganska kall.. Hoppas ni får en fin dag imorgon! =)

Imorgon ska jag kanske laga en SVENSK middag till familjen..Problemet är att jag inte kan komma på vad vi brukar äta i Sverige.. Så HJÄLP :S Ge mig tips! Snabbt! Please!

Jaha..Jag som hade så mycket som jag tänkte att jag skulle skriva ner, så har jag glömt allt när jag väl sätter mig ner vid datorn.. Jo, just det! Jag har börjat med uppletande av föremål med Holly! Vi har ju kört bytesövningar ett tag nu, så tänkte jag skulle testa.. I början av veckan trampade jag upp 1x1 m och lade ett föremål där. Det gick ganska bra de flesta gångerna. Så igår så lade jag dit 2 föremål, i en lite större ruta, gick också jättebra! Så idag så lade jag dit 3(!) föremål i en liten korridor. Det var asroligt att se! När hon kände lukten av det första föremålet så viftade svansen som en propeller! Så roligt att hon blev så glad av att hitta den! =D Jag kände mig så stolt! Och i samma andetag, ledsen över att det inte var min hund.. Saknar dem så mycket! Förra helgen tävlade mamma med Gucci..Det hade inte gått så jättebra poängmässigt, men attityden hos Gucci hade varit riktigt bra, vilket gör mig glad! Denna helg ska de tävla igen! Jag håller alla tummarna!!!

Ja, nu har jag hittat Harry Potter och The order of the Phoenix..Så ska titta lite på den..Se om jag känner igen The Bourne Woods ;P hehe! Kommer alltid att tänka på det nu när jag ser en HP film! Att jag har varit i den skogen!
=D           Habblaballbalankjnhaja! Jag såg vägen där jag har gått typ 100ggr med Holly!!! :O Ni vet när de åker med vagnarna som dras av testralerna, i Harry Potter 5:an.. Jag har gått på den vägen!!! =D=D AAAAS-coolt!

Värsta tisdagen!

Värsta tisdagen någonsin!! Dagen började som vanligt med frukost, jag gjorde gröt! Mums* Sen fick jag veta att Diana skullle ta båda barnen till skolan och jag skulle gå med Holly. Sophie betedde sig som en typisk "kan själv" - unge, idag..Skulle klä på sig själv, vilket tog aaages! Och sen ville hon inte borsta tänderna..Så de var ganska sena när  de äntligen skulle ut genom dörren.. Jag tänkte jag skulle ta ut Holly ungefär samtidigt som de gick, så gick nerför trappan, och Holly gick med mig. Egentligen får hon inte vara uppe på övervåningen, men det förstår inte hon..Hon skyndade sig ner precis som jag och sprang rakt framför mina ben så jag ramlar baklänges, åker nerför sista halvan av trappen och slår högerfoten rakt in i väggen med en SMÄLL! Smärtan från tårna och armbågen sköt upp som ett spjut! Tårarna sprutade! Tar mig en titt på armbågen som jag inte ens märkt att jag slagit i och blodet forsar från ett fint litet jack.. Inte kul! Tar mig en tittt på tårna, de som gör ondast, och såklart syns det INGENTING..

Reser mig klumpigt upp och haltar in i vardagsrummet där jag lägger mig på soffan med ett ömkligt ansiktsuttryck med foten i högläge och vänstra armbågen i högerhanden.. Diana som är ganska stressad nu med tanke på att de är sena och allt frågar om det är någonting jag vill ha, en dricka kanske? Nej tack.. Jag vill bara ligga här och ha ont.. Men jättegulligt av henne att fråga tycker jag! :)
När de hade åkt kommer David ner och hämtar papper och STORT plåster, som han sätter på min armbåge.. Bra, slipper droppa blod överallt..(liten överdrift kanske)  Ligger i soffan ett tag och tycker synd om mig själv.. Det blir dock tråkigt att bara ligga still efter ett tag, så bestämde mig för att halta ut med hunden på promenad...Det gick ganska långsamt..

Ja..och sen strök jag och läste bok, lekte med barn och sjöng disneylåtar med David :P Fick veta att det finns minst två låtar som heter någonting med Emelie på engelska.. Och Cecilia..Din låt..Oh, ceciiiilia, your breaking my heart.. Fick höra att det kanske var så att det var sångarens hund som hette Cecilia..Så din sång handlar om en hund =D Japp..har fortfarande ont i tån..endast en nu dock, så det är framsteg! Så det kan gå...

Pratade med Carolin nyss och it was the funniest thing :p Hon kom precis innanför dörren och tog av sig ytterkläderna occh skulle gå upp, när hon sa "Nej!Jag glömde min telefon i jackan!" Hahahaha va?:P Carolin..du pratar med mig i telefon :P Jätteroligt!!               Imorgon ska vi till Guildford och gå på bio..Det var meningen att vi skulle gå med en tysk au pair som heter Henrietta..men hon hörde av sig nu och sa att hon inte kunde gå..Tokigt..Det var hon som hade bestämt film och allting..Men Carolin och jag bestämde att vi skulle åka dit ändå! Vet dock inte hur man kollar upp vilka filmer som går..Jag hittar inte ens till stan, än mindre till bion,..Men det kan väl inte vara sååå svårt :p Det löser sig nog! =D Spännande spännande!

Nej!Nu är det sovdags...Trött som en uppäten gnu!
Pöss

En regnig måndag..

Idag har det regnat hela dagen..Kände mig verkligen som katten Gustav idag ocfh hans kända citat "Jag hatar måndagar". Det är alltid hundra saker att göra efter helgen..Massa att stryka, städa undan i barnens lekrum, då allt ligger på golvet efter helgen, woho! Dammsuga, damma , ja fast i omvänd ordning då förstås.. Fixa toaletterna..Gå med hunden..laga mat..Oh my giddie gosch! Jag är helt slut :P Ont i knäna har jag också.. =( Vet inte varför men det är inte kul! Idag på vår eftermiddagspromenad träffade vi en man med sin hund i skogen, och han hörde på min dialekt att jag var från Sverige! Jag blev helt chockad! Det visade sig att hans systers man kom från Sverige och de brukade åka till deras stuga om somrarna.. Eller om det var så att de bara hade varit där en gång, jag minns inte:P Men de hade iaf en stuga ovanför vättern, utan el, utan riktigt kylskåp, utan nedgrävt, som förr i tiden.. och man tvättade sig i sjön.. När han berättade allt det här lät det verkligen som att han berättade en saga..Typ om hur det var förr i tiden..Så sa han att han förstod att det inte var så överallt i Sverige, fast det lät som att han nog trodde det ändå ;P Ja, det var ju lite roligt..

"What did the trafficlight say to the car?? - Don't look, I'm changing!!"             Hahahahahhahahahah!! xD

Tränat uppletande idag..Gick ganska bra..Fattade inte alltid att hon skulle leta efter grejen, men var roligt att se när hon verkligen satte igång näsan :) då kände jag mig stolt! =)
Idag har Sophie varit på Tap Dance, och Ben på Beevers.. En hektisk dag idag..Potatismos med korv, bönor och lite morötter blev den goda middagen dagen till ära.. Och såklart så hade Sophie bönor till lunch..Attans bananer..Så var det hela förra veckan typ..att hon fick samma middag som lunch :P Bra där :P

Well well..of I go to my book.. It's a bit exciting right now, because I'm nearly at the end!Well..yeah, nearly..

Good night =)

Svensk dator idag =O

Idag funkar min dator!! =O Jag är så chockad så det är inte sant! Och har haft riktiga problem att använda åäö igen eftersom jag vant mig vid att använda a och o istället :P Vet inte varför datorn funkar eller hur länge, men idag har den funkat hela kvällen, helt otroligt kors i taket! Och jag har inte gjort NÅGONTING med den för att den ska funka.. Kanske är det så att den behövde lite rivalitet mot en engelsk dator för att förstå att det är mig den vill ha ;)
Och så har jag inte gjort nååågonting idag värt att nämna.. Har varit en stanna innedag idag, titta på Charmed, Futurama, Stuart Little, Dark Angel... Kvalitets serier och film helt enkelt ;P Allt för att kurera mina  stackars värkande fötter från en helg med mycket rörelse... Ja, imorgon börjar en ny vecka.. Ska läsa i min bok nu "This charming man" och sedan somna för att försökta ta reda på vad morgondagen har förberett för spännande saker åt mig  =)

Natti natti!

Foodmarket,borgmastare och fotaj!

Idag har jag skakat hand med borgmastaren av Farnham och hennes man!! Det var ascoolt! Men halla, sa har kan man ju inte borja ett inlagg..Jag spolar tillbaka till igar........

Igar var jag och traffade massa svenskar i en svensk kvinnas lagenhet..De hade nan grej att de brukade traffas och bara prata svenska..Det var, som jag forstod det, kvinnor som hade varit au pairer men stannat kvar, eller kommit tillbaka och stannat kvar och skaffat familj i England.. Lite mysko var det, for de pratade knappt med mig, men jag  hade Carolin att prata med sa det var lugnt ;) Fran, som mamman heter till barnen som Carolin passar, ar halvsvensk, sa hon tar svenskalektioner hos kvinnan vars lagenhet vi var i.. Lite roligt :)
20.15 begav jag mig mot the cobbett for att traffa alla au pairer..Kom dit, och vakterna rotade igenom min vaska, vilken frackhet! ;P Kom in iaf utan att visa leg, hittade alla vid ett bord utomhus och placerade mig vid samma bord! Vi hade jattetrevligt pa the cobbett, spelade biljard gjorde vi till och med! Och jag blev anklagad for att ha tittat pa en killes rumpa :P hahaha! Det var jatteroligt!!! :p Efter nagra omgangar av biljard begav vi oss till The slug.. Dar slutade tyvarr Stinas kvall eftersom hon hade glomt ta med sig sitt leg, och fast vakten gick och fragade chefen, sa var det deras policy, sa hon fick aka hem..Pappan i hennes familj var ocksa ute och han skulle hem, sa det var ju bra det, sa vi slapp ha daligt samvete for att vi kom in och inte hon.. Val inne pa the slug kunde aven jag konstatera att det inte fanns nagot dansgolv aven fast det sag ut som att det faktiskt borde vara ett dansgolv dar! Dumt! Jag och Carolin vandrade runt och traffade folk, blev till och med van med bartendern Richard..Fattar inte varfor dock..Det verkade som att han trodde att han kande Carolin, men hon kande inte honom :P skumt! Nar de stangde pa det slug var det valdans morkt ute och jag hade gaanska ont i mina fossingar efter att ha vandrat i hogklackat flera timmar..Sa det slutade med att jag vaknade upp i Carolins sang imorse.. Sa det var ju bra! =)
Hennes familj hade gatt ut nar vi gick upp for frukost vid halv 11 sa det var lugnt och skont i huset ;) Men sa horde vi att de var utanfor dorren, sa Carolin gick for att oppna i sin pyjamas..Dom av hennes forvaning nar hela gatan utanfor ar proppad med folk! Hela gatan var fylld med marknadsstand, manniskor, mat, och till och med demonstration av hur man lagar mat av folk fran restauranger i narheten.. Hon blev lite chockat maste jag saga och det var jatteroligt! :P Men hur kunde vi undga att inte hora dem???
Sa vi spenderade dagen med att provsmaka alltifran chokolate in a pot, till getost... =D Nar vi hade trottnat pa allt folk och en fejk fransman pa styltor, sa gick vi in i en kortaffar for att hitta ett kort till min mormor som jag ville skicka till henne till nar hon fyller ar =) Hittade dock inget passande kort, sa far leta vidare.. Vi gick aven in i en kladaffar, och ja!Hall i er nu, men det ar faktiskt sant! Jag kopte klader! Jag kopte en lila stickad troja, ganska lang med korta armar, samt vantar, graa, riktigt riktigt fina! Lange sen jag kopte klader till mig sjalv..

Nar jag kom hem fran affarer och marknader och borgmastare och allt sant stahej, sa hade jag riktigt riktigt riktigt ont i fotterna! Gatt med hogklackat i flera timmar, det ar inte att rekomendera...Men da var det till att ta pa sig lite skonare skor och sen ivag for att hamta Ben pa Beevers, samt grilla dar! Hamburgare och korv var det till middag idag alltsa (intresseklubben antecknar). Traffade en tysk au pair dar, hon har ett av sina barn i South Farnham, dar Ben gar..Sa vi ska traffas vid traffikljusen pa mandag vid pick up :p

Jag har aven sytt idag!Den svarta koftan som mamma fick av Maria, som jag har lanat hit tappade en av sina knappar..Men jag sydde tillbaka den, samt faste de andra lite battre, eftersom aven de var pa vag att ramla av.. Ja, sa det var min dag(dagar) det.. Nu ska jag lagga mig tillratta i sangen och se om jag kan titta pa nat roligt avsnitt av idol!!! =D

Hej svej Sverige!


Veckan som gatt med ett engelsk tangentbord...

Ja...Nu ar det sa att jag har lagt av mig lite..Och har kommer anledningen...Som ni ser sa har jag inte de 3 sista bokstaverna i alfabetet..Min dator har lagt av sig och funkar inte mer...Vet inte varfor och vi har gjort allt i var makt for att lista ut vad det ar for fel pa den..Tyvarr sa funkade det inte och min snalla syster har lovat att jag ska fa lana hennes dator fram tills jag kommer hem under julen! Och min snalla van Anette ska ta den med sig till England nar hon och Jessica kommer hit(!) om 2 veckor!!!  =D

Men nu har jag fatt order fran Yoghurt att jag maste skriva lite i min blogg sa jag tar val at mig kritiken och borjar skriva lite stapplande pa mitt engelska tangentbord :p Under den senaste veckan har det varit bade hojdpunkter och nagra(eller iaf en) mindre rolig hmmm..nedpunkt?Nagot daligt iaf :P Men det loste sig, men jag lovar er...ett tag var jag valdigt nara att satta mig pa forsta flyget hem..Men hur kul hade det varit ;) Tur att jag inte gjorde det..Fick hora igen och av Diana denna gangen att jag var den basta au pair de haft..vem stannar inte nar man hort det lixom ;)

Igar var jag pa The William Cobbett igen...Och traffade annu en svensk au pair! Helt otroligt..Nu ar vi 5 svenska au pairer har.. Vi slar tom tyskarna i antal! :P Det ar jag, Maria, Carolin, Erika och nu sa Stina! Stina har varit har 2 manader utan att ha pratat svenska med nan(forutom pa datorn) och hon hade varsta brittiska accenten! *vill ha* Blev lite avundsjuk! Men vi hade jattekul igar..sa jag kom hem lite senare an vad jag hade tankt..Sa till David att jag inte skulle komma hem sent..Hmm..Kom hem 23.10 tror jag.. liiiiite senare an vad jag hade tankt mig kanske..Men jag kom upp i tid imorse iaf! Det ar huvudsaken ;) Sa darfor ska jag ga och lagga mig typ nu efter jag har skrivit klart mitt lilla meddelande till omvarlden..Barnen har inte ens somnat an och jag funderar pa att kasta in handuken..Aja..ar man trott sa ar man.. Ska ut imorgon ocksa! Forst traffas vi pa the cobbett, sen ska vi ga till the slug and lettuce..Haha, vilka namn de har :p

Vad har jag for roligt att beratta om den gangna veckan? Jo! Alla Miyazaki anhangare! Jag har tittat pa Princess Mononoke (Mononoke-hime)!! Den var jattebra, jag gillade den skarpt! Faktiskt i stil med Spirited Away och Howl's Moving Castle.. Fast bara ett problem... Jag sag den pa engelska.. =/ Ja, ja, jag vet.. daligt av mig..men det var David som laddade ner den och det var tydligen den enda han kunde komma over..Jag gillade den! Och Mononoke var inte en clown som jag trodde.. Hon bara drack vargblod fran en gud..  Haha!
Jag har varit i Harryskogen varje dag med Holly, men an har vi inte sett nagra inspelningar.. Jag, Carolin och Stina har bestamt att vi ska talta i The Bourne Woods tills Harry kommer dit ;) Inte for att jag tror att det kommer handa, men anda! Det var roligt att fler an jag ar Harry freaks! Carolin har tom sagt att hon ska tatuera in The deathly hollows pa sin vrist! Kanner att det vore ju faktiskt lite roligt.. Ingen som inte har last bockerna och har lite harryfreakblod i sig kommer veta vad det betyder! Ar ni med pa att tatuera in den symbolen mina Harryvanner?? =D            Pa tal om Harry!! Fick nyss reda pa att det finns en Harry Potter tavling, det var Adam som berattade att de skulle, eller om det var sa att de redan hade gjort det, slappa ballonger i hela England med typ koder pa..och om man far tag pa en sa far man vara med pa inspelningen av sista filmen!!!! Jag vill ha en ballong!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska kolla pa www.msn.se eller www.msn.com senare!!

Idag har vi varit i parken..Det har varit jattefint vader idag..hade trekvartsbyxor och linne! =) Vi gick dit efter jag och Holly hamtat Sophie, och hon hittade vanner att leka med, sa vi var dar ganska lange, vilket var ganska skont i solen! Problemet var att det var ganska mycket barn dar som alla skulle halsa pa Holly samtidigt, skrikandes.. Hon tittade pa mig med ledsna ogon...tyckte synd om henne...!De trottnade efter ett tag, men de holl pa ganska lange anda..Tankte pa min Gucci och att hon hade atit upp en nasa eller tva pa direkten! ;P
Nar vi kom hem sa skulle jag och Sophie titta pa en musikal, Annie, handlar om en foraldralos unge, som bor pa ett orphanage..Sen far hon flytta till en biljonar, och sa vill de adoptera henne..Ja.. det var sa langt vi sag faktiskt..Under hela (halva) filmen vi sag sa var hon jattegullig med mig, gosade och kramades och jag tankte, det ar sahar det ska vara, vad mysigt! Sen ville hon ha filt och sin nalle Rollo, sa vi tryckte pa paus, hamtade honom och skulle precis trycka pa play igen nar hon slog huvet i mitt ben och blev jatteledsen..Sa sa var det med den filmen..,Jag som ville veta hur det gick..jag gillade den! Men hon blev helt forandrad och ville bara att mummy skulle komma hem..Dumt! Jag tror hon var trott..Men jag tyckte det var sa synd, for jag gillade verkligen var mysiga stund tillsammans..

Jahaja..vad hande nu..Jag som skulle ga och lagga mig...Sa bra gick det :P Fastnade har och somnade inte..Tokigt! Men nu ska jag sova pa riktigt! God natt Sverige!

RSS 2.0