Sverige med Sam

Imorgon bär det av!!! Det ska bli SÅ roligt! Jag är så excited! så jag inte ens minns de svenska orden.. det är så, illa jag vet.. :P Men det ska bli så roligt! Jag har packat det sista nu  (eller ja nästan). Är barnvakt ikväll..så ska upp och väga min väska nu hade jag tänkt.. Sam ska ha med sig 2 resväskor + handbagage :P Jag har bara handbagage men kanske ska sno in mig i en av hans väskor :P Får se om han hittade 2 väskor eller om vi ska ta min.. Åååh, det ska bli så roligt! Önskar bara att vi hade mer tid att träffa alla människor som man måste träffa... Har ju bara söndag och måndag på oss.. ja, lördag och söndag nästa vecka också förstås kanske.. Och på tisdag ska jag på arbetsintervju på parken zoo...Har fått uppgifter därifrån som jag ska göra och ta med mig på intervjun.. illa att jag inte har skrivare..men kan kanske skriva ut i Vansö... :)
Jahapp.. vet inte vad jag ska roa mig med att skriva mer.. Har ju inte skrivit på jättelänge, men ändå så känns det som att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva.. jättedumt! Har gjort såå mycket. Denna vecka har jag varit jättesjuk, men det jobbigaste med att vara au pair är att man inte kan stanna hemma från jobbet... upp och jobba ändå.. och sen har jag tagit ett extrajobb som dogwalker, så jag har promenerat 2,5 timmar tisdag onsdag och torsdag.. inte för att jag inte promenerar de andra dagarna.. men här hade jag tre hundar :P Såg jätteroligt ut när jag kom med 3 svartvita bordercollies i röda koppel gåendes mitt i Farnham..Folk stannade och stirrade, pratade med mig och log.. Trevligt =) Blev lite irriterad på att jag fick höra att jag kanske inte kan ha detta extrajobb för att jag är borta 2,5 timmar.. måste stanna hemma.. vill inte skriva så mycket om det om någon vet att jag har en blogg.. men det var lite surt.. Sa att vi kunde prova några veckor till iaf..tack så mycket.. jag tror absolut att jag kan klara det här! Och jag behöver komma bort från huset! Klarar inte att stanna inne hela tiden.. Så det är ett jätteskönt avbrott i vardagen! =) Plus att jag verkligen gillar Luna och Pippin! Luna är jag helt kär i! Fast hon var livrädd för mig första gången jag tog ut dem.. Hon ser ut som Peg tycker jag..hon påminner mig om mina agilitydagar med Gucci, Michaela och Tommy....

Nej,nu är det dags att väga väskan!Snart syns vi allihopa! Längtar.....
XXXX

Paris <3

Wow! Jag säger bara WOW! Det här kommer jag minnas i evigheters evighet!!! Hur många kan säga att de har åkt till the city of love on valentines day. Helt otroligt! Jag kan inte förstå att det verkligen är verkligt!  Och vad vaknade jag inte till tidigt som rackarn på söndagmorgonen om inte drn vackraste ros jag någonsin sett, eller iaf fått, och ett jättefint Alla hjärtans dag kort!! =) ros och valentinescard

Sen när vi kom till Paris så gick jag verkligen runt och gapade! När jag såg eiffeltornet så stirrade jag verkligen på den med öppen mun! Haha, Sam bara tittade på mig och skrattade :P Det var samma med Notre Dame! Så häftigt!!! Och The Louvre! Vi såg utsidan, inte insidan tyvärr.. Hade inte tid med det, annars hade det varit asacoolt som min kära moder brukar säga! Sam sa att där inne bor Mona-Lisa!! Hade inte det varit det häftigaste någonsin att få se henne på riktigt!!! Och när jag vandrade runt där i Paris så tänkte jag på min syster.. Tänk att hon var här alldeles själv sommaren 2009. Och vilken otroligt bra planering hon måste ha haft! Hann med att se allting, plus att shoppa, och allt på endast en dag! Vi hade inte på långa vägar så bra planering, men vi hade det otroligt trevligt ändå! Gick på restaurang, drack vitt vin (mhmm) för jag hade blivit tillsagd av David att jag absolut inte fick beställa coca-cola när jag gick på restaurang i Paris, haha.
Hotellet var riktigt fint! Vi hade rum högt upp, i ett hörn, så utsikten var underbar!! Det var kallare i Paris än i England, men riktigt fint, hade klarblå himmel!  Det finns så mycket att säga, men ändå så finner jag inga ord. Några bilder kan jag lägga in, för att försöka visa hur underbart jag har haft det! Kommer nog aldrig få en Alla hjärtans dag som den här igen någonsin :P Wonderful day!

Eiffeltornet!

The eiffeltower in the dark

Notre Dame

 

Ja hörrnini, jag vet inte vad jag ska säga annat än att jag är så överväldigad av lycka över denna helg att jag kan spricka! Helgen gjorde att jag hade en underbart bra dag idag! Det är half term och barnen är lediga från skolan! Ben går på soccercamp, men Sophie är hemma hela dagarna. Så idag åkte hon och jag till Guildford för att bada! Förra gången de hade half term skulle vi också bada en dag, men då blev hon åksjuk och kräktes, idag så pratade hon om det och förkunnade stolt när vi gick på parkeringen på väg upp mot badet att hon minsann inte alls kände att hon skulle kräkas idag inte. Så söt! Och hon var så duktig på att stå i kö! Det var en väldigt lång kö, många människor som ville bada idag.. Men hon stod tyst och stilla framför mig hela tiden! Det var annat än vad andras barn gjorde! Jag kände mig stolt!! =) Sen gjorde jag pannkakor till efterätt idag, det kändes mysko... Det är ju mat ju, inte efterätt...Men tydligen är det pannkakstisdag idag och då ville barnen ha pannkakor, men det kan man inte äta som mat, bara som "pudding". Nu är det mindre än 2 veckor kvar och vi ska åka till Sverige! Det ska bli så spännande! Räknar ner dagarna till det nu istället!!! =)


Kommer bli en händelserik helg detta!

Okej, sista inlägget innan helgen.. Kommer inte ha datortid på länge nu.. Ikväll The Cobbett as usual... :P And tomorrow its visiting bordercolliesarna som jag ska ta hand om. Nu mera är jag (ja,snart) pro at dog walking ;P Ska gå med dessa två, Pippin 6 år och Luna 8 månader.. och får lite extra cash i veckorna, superduper! Dags att skaffa bankkonto nu då..Lyckades med en av mina uppgifter jag hade åt mig själv denna vecka, och det var att skriva in mig hos doktorn, det gick ju snabbt och smärtfritt :P Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Och mamma skickade lite papper med posten till mig som borde komma nästa vecka. Då kan jag gå till banken förhoppningsvis också och skaffa mig ett bankkonto!! Wiiie!

Så söndag bär det av till Paris.. Har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, antagligen swinecold.. Men vill ha nåt fancy pancy på mig också.. har inte så mycket tid på mig att tänka på det tyvärr.. Men har till imorgon för jag har blivit lovad att jag ska få skjuts hit mitt på dagen, mycket bra! Undrar vad jag ska ha för väska.. Undrar hur mycket pengar jag ska ha med mig,... måste ju växla innan.. ja, jag är inte så välorganiserad :P Haha! Men jag har ju inte fått vara med och planera eller någonting,. och fick Sam bestämma så skulle jag inte växla in några pund för euro heller för han vill betala allting ;P Tokigt :P hehe! Kameran ska definitivt med, och adapter och laddare! Här ska tas bilder! En lovad bild är en puss under eiffeltornet (hmm..stavade jag rätt nu). Och idag har jag haft franskalektion med Sophie, dvs hon lärde mig franska :P haha! Fast jag kunde redan de fraserna som hon lärde mig, men ändå :P Hon lärde mig hej, hur mår du, och hej då =) Jättegulligt!!!

Ha det bäst! Och Happy Valentines Day! <3

Joseph

Wow! Det var verkligen en häftig upplevelse!!!

Vi var på Joseph idag. Min engelska familj gav det till mig i julklapp; att få följa med dem på musikalen Joseph i Woking! Ja, jag kan inte annat än erkänna att jag älskar musikaler! Och tydligen är det Andrew Lloyd Webber som har gjort musiken till denna musikal också! Gud vad de var duktiga sångarna/skådespelarna. Jag satt där och tänkte på Strängnäs Ungdomskör..Vad vi kämpade för att komma ihåg att sjunga samtidigt som vi gjorde rörelser och hade koreografi på scen :P Haha! Och de här, de skuttade och dansade som galningar samtidigt som de sjöng.. Helt otroligt! Sen att det var mest pojkar att titta på gjorde ju inte det hela sämre ;P haha förlåt Sam :P Nejmen seriöst, de var verkligen duktiga! Jag önskar att jag kunde sjunga så bra..Det får mig verkligen att sakna att sjunga i kör...

Ja, nu är jag barnvakt ikväll.. Ska baka lite tror jag..sen ska jag titta på Heroes! Tror att jag ska se säsong 3.. Vet inte hur långt jag såg när det gick på tv.. Ingen aning..Men David har laddat ner 4 avsnitt till mig sa han..så får se om jag sett dem eller inte. Sen får vi se hur sent David och Diana kommer hem..om jag kan åka hem med Sam ikväll..Eller om jag måste vänta till imorgon med att se honom. Han har tydligen fått en irriterande infektion i ögat, så nu går han runt med en ögonlapp och knarkar ögondroppar stackarn. (har aldrig riktigt förstått det här med ögonlapp..hmm..måste ju vara bra för nåt, men jag är lite trög så jag fattar inte :P)

Nej..om man ska ta och ja..vad ska jag göra? No clue.. Oh well.. Ha så skoj på ditt partaj ikväll systra mi! (tittade på Ronja hos Carolin igår =D)

Cecilia 20 ÅR

GRATTIS PÅ 20ÅRSDAGEN Cecilia


Cecilia!


Hoppas du får en underbar födelsedag.Hörde att Lyra nibbled a bit on ur birthdaycake..hoppas hon inte åt upp hela. Roligt att du ska ha värsta party partyt på lördag, hoppas ni får roligt, jag önskar att jag hade kunnat vara med..                                      GRATTIS <3

Ruiner och Windsor Castle

Jag lever för mina helger..Måndag idag..och sitter redan och tänker att nu är det inte långt kvar tills det är helg igen.. Det känns så mysko..har aldrig känt så förut, inte ens när jag gick i skolan. Eller..när jag gick i skolan, speciellt på högskolan/universitetet så hade jag aldrig ledigt. En helg var aldrig utan dåligt samvete för att man inte gjorde uppgifterna eller läste någon viktig bok. Men nu, nu när det är helg behöver jag inte tänka på någonting annat än det jag gör för stunden, det är en häftig känsla.

Så, denna helg var vi och tittade på The ruins of Waverley Abbey. Det var häftigt! Här kommer lite bildbevis (inte världens bästa kamera) :

The ruins of waverly abbey

På söndagen var det dags för en Au Pair utflykt igen =) Tanken var att vi skulle mötas allihopa på tågstationen klockan 09.00... Det var svårt att komma ur sängen, men tro det eller ej, så var jag den piggaste den morgonen. Wow är han en sjusovare eller :P Fick skaka liv i honom flera ggr ;) Men tillslut så, kom vi iväg. Lite senare än planerat, men en timme efter alla andra(!) kom vi till Windsor. De hade inte hunnit med så mycket, vandrat runt på stan och tittat. Men när vi kom så möttes vi upp, splittrades för mat på McDonalds respektive Pizza Hut, och gick upp till Windsor Castle

 

windsor castle

Sam =D

Så här såg Sam ut hela helgen, med kameran i högsta hugg =D

windsor

slottet

 

Ja..jag har många fler bilder..men nu får det nog ta och räcka tror jag..

Imorgon ska jag till Sophies skola och vara med i en year one klass..På en av deras lektioner, så jag ska inte vara med i Sophies klass. Sen efteråt så ska jag visa några bilder från Sverige, bland annat bilder som mamma tog i fredags =) Tack mamma och Cecilia för att ni skickade bilderna till mig! =)

Imorgon ska jag även ta Ben till Tennis igen, denna gången behöver jag ingen satnav för att hitta =) *stolt*. Det var ganska skönt att ta honom till tennisen, kunde sitta där i en fåtölj och läsa min bok. Har en ny bok att läsa nu eftersom jag läste ut "Över näktergalens golv" förra tisdagen. Nu vill jag läsa nästa i triologin! =D Trodde inte att jag skulle bli så fast i den..

 

Natti natti, söta drömmar


RSS 2.0