Update

Hej hallå

Jag lever..Tänkte att det var dags att skriva ett par rader, men det är allt jag hinner innan det är Cobbett dags och biljardövning på G. Jag och Sam har vårt rykte att tänka på då det är utmaningsdags när vi ankommer till Sverige. Min kära fader ska få stryk (haha) Okej, men vi ska iaf göra ett tappert försök ;P
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer det visar sig, men på söndag så ska ett gäng au pairer, och Sam, till Windsor Castle =) Det ska bli spännande! Vet inte om jag vågar erkänna att jag inte hade hört talas om det innan..oops.. Oh well.. Det ska bli coolt iaf =) Får se om det blir bil eller tåg.. Tåg låter ju mer äventyrligt om jag får säga det själv, men det beror på hur många personer vi är som åker och hur många bilar det finns .
Just det, ska förbereda resovisning på Sophies skola på tisdag också.. Mamma, det här är ditt fel :P Men bara jag får hjälp med vad jag ska säga så är det lugna puckar =)

Simma lugnt!

Snöblask =(

Vad är det för fel på mig.. Jag förstör allting som är tekniskt! Datorn har slutat fungera nu igen..Eller.. som ni kanske ser, så fungerar den ibland..men ibland så går den knappt att starta och så fryser hela datorn och man kan inte göra någonting..eller så funkar den men då fungerar inte ljudet.. Jag blir inte klok på allt detta.. Och mobilen...den vägrar skicka iväg sms ibland, samt ta emot sms.. Så förra veckan fick jag 4 sms på samma gång eftersom mobilen vägrat ta emot smsen de senaste timmarna..och Sam var ledsen och förstod inte alls varför jag inte svarade på hans sms...
Åh, jag tänker hela tiden på att vi snart ska åka till Sverige och jag ska få presentera Sam för alla! Det ska bli så roligt! Men först så har vi Parisresan att tänka på! Wow! Det är verkligen som i en dröm! Snälla nyp mig inte för jag vill inte vakna!

Jaha.. idag så snöregnar det.. Regnet är vitt..blaskigt och smälter så fort det nuddar marken.. Blöörk! Och klockan 04 inatt vaknade jag av att David spydde så hela huset ekade.. Det var ju mindre trevligt det också.. Hoppas bara att jag inte blir sjuk..

Och fortfarande tänker och tänker jag på hur resten av detta år kommer att se ut.. Vill nog hem i sommar och jobba och tävla.. Saknar tävlandet så sjukt mycket! Klarar inte av att vara utan Gucci så mycket längre till.. Vad ska jag göra efter sommaren då? Kommer jag tillbaka till England? Tar jag med min Gucci och flyttar ihop med Sam? Drar jag med mig Sam till Sverige.. Det finns så många frågetecken som behöver rätas ut.. Önskar livet var lättare..eller att jag var bättre på att fatta beslut ;P

Nej.. nu orkar jag inte skriva nåt mer.. Får se om datorn min lyckas bli fixad ikväll.. Kan hända.. Who knows..  :)



Lite blabla en lördagsmorgon

Ja.. vad ska jag säga..  Det händer mycket i den här lilla hjärnan of mine... Och i mitt liv för den delen.. Som ni har märkt så har det ju varit ett litet glapp i berättelserna om hur livet i Farnham ser ut... Jag skyller på vädret som alla andra här i England ;) Och sanningen är väl den att jag har haft så fullt upp pga vädret och eeh..annat.. så jag har inte haft tid helt enkelt. Men just nu..när jag egentligen borde göra i ordning mig för att gå in till stan och träffa Carolin, Erika och Stina..så har jag lite tid över (?) till att skriva en snutt..Fast grejen är ju den att..när man väl sätter sig ner för att skriva så kommer inte de extraordinära tankarna som man tänkt när allting hände i livet fram.. Varför är det så.. Jättedumt..

Men i alla fall.. Måste berätta nåt som gör mig så otroligt glad! Och det är att jag har Sam! Vet ni vad han gjorde i torsdags..Han bokade biljetter till oss till Paris! Vi åker tidigt på morgonen den 14 februari, går på sightseeing(eller hur det nu stavas :P) när vi kommer dit,  se  the eiffel tower, louvre, notre dame... så ska han ta mig till någon fancy restaurang och sen blir det till hotellet att gå. Sen titta runt den 15:e också..och kanske ta en tur på the river Seine.. Han har allt inplanerat, vad han vill visa mig och allt.. Sååååå romantiskt! Jag fattar inte.. vart har jag hittat den här killen egentligen?? Det kan ju inte vara på riktigt.. Det känns verkligen som i en dröm...Som jag absolut inte vill vakna upp ur! Räknar ner dagarna tills vi ska till Sverige! Det ska bli så roligt att visa honom mitt hem och allt! Att presentera honom för min familj och mina vänner! Åka skidor.. han har skaffat sig hela kittet nu.. skidbyxor,jacka,skor, skidglasögon.. hmm.. skidglasögon behöver jag mamma, har jag det?? Och sån där rånarluva som Luddefamiljen har, det vill jag ha! :P (alltså..de är inte rånare ;p).

Idag ska jag träffa my swedish girls. Vi ska ha pyjamasparty hos Stina för hon har FF ;P hehe. Det ska bli roligt! Massa prat och skratt...och såklart Bert! Som ju måste vara med när vi har pyjamasparty ;P Men kommer sakna Sam såklart.. Men ska nog följa med honom och träffa några av hans kompisar på söndag..lite läskigt..men jag kommer ju utsätta honom för det när han kommer till Sverige :P Och i en större skala ;)
Nej.. nu måste jag nog ta mig i kragen och gå upp ur sängen! Fånga dagen! "denna dagen ett liv" eller vad säger du Farbror Melker

Tjao!

Snowpictures

Ja..det här är allt jag orkar med idag ;) haha! Det blev ett bildblogginlägg helt enkelt.. Det här är bilder från onsdag 6/1 Då det snöade som sjutton och hela England stannade! Ingen gick till jobbet och skolorna var stängda :P Första dagen var det okej.. Sen var det inte lika roligt länge . Nu vill barnen inte vara ute och leka i snön.. nu vill de att den ska försvinna.. Idag regnade det så snart är den väl borta.. Skönt är väl det att jag och Sam kommer till Sverige i februari/mars och roar oss i snön igen ;)
Håll till godo med vackra bilder ;P


snow

old mans hill med snö
Ben, Emelie, Sophie och Holly
Diana, Ben, Sophie and George

England just stopped for a few days..

Så trött!

Kan man fatta... David gick in till Farnham idag med STOR väska på ryggen för att storhandla.. Det går inte att ta ut bilarna, vår gata nedanför nedfarten ser helt övergiven ut med alla bilar som står översnöade... (Bilder kommer senare.....) Det är helt sjukt! Det snöade en natt och en dag, konstant! Och det kom riktigt mycket snö! Men ändå.. tänk er att stänga jobb och skolor i Sverige bara för att det har kommit snö :P haha! Bara tanken är skrattretande :P
Hela dagen spenderade vi utomhus på The Green åkandes pulka och byggde snögubbar! Blev bjuden på riktigt god lunch på The Fox. Var där hela familjen. Efter lunchen kom Sam och lekte med oss en stund. Visste inte att han hade ryggproblem efter en bilolycka några år sedan (inte han som orsakade), så han hade ont i ryggen efter att jag tvingat honom att hjälpa mig lyfta en överdrivet stor mittendel till vår snögubbe... Hade en riktigt trevlig dag i snön och både barn och hund blev riktigt trötta! (jag med) Men hann även med en middag (bjuden av Sam) på The Spotted Cow, samt en tur till The Cobbett... träffade Carolin igen! =) Och hennes vän Atto =)

Idag var värre och jag är väldigt trött! Sophie har varit en riktig odåga idag! Tog oss ca en timma att klä på oss när vi skulle ut, en timma att gå till The Green (som vanligtvis tar max 10-15 minuter). Men när man väl är där så har hon ju hur kul som helst.. jag förstår mig inte riktigt på barn känner jag.. Ska jag verkligen ha barn själv...Orkar jag med dem.. =S Ja, sen tog det oss en timma att komma hem också, för hon ville att jag skulle ringa Diana så hon kunde komma och hämta oss.. Men det funkar tyvärr inte så när Diana jobbar. Hon hade bara tyckt att jag var knäpp om jag hade ringt.. Gosch,... Sen blev hon glad och vi hade roligt i någon timme.. men sen blev det bråk igen när hon stängde av tv:n när pojkarna spelade wii...  I morgon har Bens skola öppet igen, tackar gudarna för det :P Då har jag bara flickebarnet att ta reda på. Men Ben har varit så duktig idag! Han är så rar den gossen! =) Nej, barn är krävande, jag tar av mig hatten för alla lärare! Strongt av er att vilja jobba med barn på heltid!

Back in England

Tillbaka i England.. Och vem är det som möter mig på flygplatsen om inte the love of my life, my sweet Sam! Och så står han där med 15 röda rosor i handen och ler som en tok =) Han sa att han köpt en ros för varje dag jag var borta från honom, plus några till eftersom det kändes som att jag var borta längre.. :P Är han inte världens sötaste så säg! =D

rosorna jag fick av Sam!



Stod där väldigt länge, med folk som stirrade på oss, men det gjorde ingenting! Hade saknat honom och hans närhet väldigt mycket.. Trodde verkligen inte att jag skulle vara så här tokig i någon.. Har haft en helt underbar jul och nyår i Sverige med alla! Men det var verkligen hur skönt som helst att veta att man har någon som älskar en både när man blir lämnad och hämtad! Gav honom hans julklapp innan vi lämnade parkeringen.. Vilket gjorde att vi fick betala mer för perkeringen eftersom vi stannade lite för länge :P Han blev jätteglad! Visade sina föräldrar när vi kom hem och de var riktigt imponerade! Så jag lyckades riktigt bra med en julklapp denna jul iaf :p Hans föräldrar sa också att det var riktigt gulligt av min mamma att skicka med en present till dem. Sams pappa sa att jag skulle ge dem mammas adress så de kunde skicka nåt tillbaka :P Vet inte hur mycket allvar det var i den meningen..men de skulle bergis göra det om jag gav dem adressen. Men elak som jag är så fick de ingen ;) hehe!
Spenderade söndag tillsammans med Sam och det var så mysigt att bara få vara nära honom igen. Nu tycker mina få läsare kanske att det har blivit alldeles för puttinuttigt, så jag slutar väl här ;)
Men nu är det bestämt iaf! Vi ska till Sverige sista helgen i februari! Så är vi en vecka i Sverige. På tisdagen åker vi dock på skidsemester! Så det blir inte många dagar då han hinner träffa alla :p Men han måste träffa alla! Och vill ju såklart att han ska träffa dig också Madde.. Men vet inte om en resa till Blomstermåla hinns med på den korta tiden ... =/ Men du skulle ju komma hit! Skulle du inte? Men det ska verkligen bli jätteroligt att åka till Sverige med Sam! Att visa honom min stad! Han har redan kollat upp Strängnäs på wikipedia (sa ju att wikipedia är en bra sida Nettis ;P) Haha, han är väl för rolig.  Sen vill ju den romantiska grabben åka på resa till Paris helgen för Alla hjärtans dag! Så nu måste jag fråga om en dag ledigt till.. Den 15:e skulle vi tydligen åka tillbaka.. vet inte om jag vågar fråga om en dag ledigt till.. men han har ju redan ansökt om ledigt på sitt jobb...Men tar det nog imorgon istället.. Får lägga fram det lite snyggt...

Har fixat träningspartner till Gucci! Min goda vän Tommy har tagit åt sig uppgiften att försöka få in lite vett i huvudet på den prickiga faran ;) Får se när det blir väder att träna agility igen.. kanske inte blir förän jag kommer tillbaka :P Men det är verkligen snällt av dig Tommy, att du vågar anta utmaningen med henne =) Kanske blir Linköping? Det har aldrig gått bra för oss där, men det kanske går bättre för er ;)

Nej.. nu ska jag nog ta på mig ett par andra byxor.. Sam kommer snart och hämtar mig.. vi kanske ska boka flygbiljetter till Sverige idag! =)

RSS 2.0