Agilitytankar

Satt och tänkte på hur glad jag är att jag kan träna agility igen med Gucci... Hon vad så glad första gången jag tränade med henne efter jag kommit hem från England. Man såg det i hennes blick; "Ja! Äntligen! Wohoo! NU får jag träna agility igen!" Och hon kom ihåg hur man skulle göra :) Min duktiga flicka! Fast vissa saker är vi ju lite ringrostiga med :P hehe. Som slalom, tokigt att det ska vara just slalomingångarna som hon har "glömt" lite hur de går till.. Men på tisdag ska vi testa och se om vi minns hur man tar en hel bana! Fick höra av Michaela att det är träningstävling på klubben på tisdag, (på pappsens födelsedag), så vi ska prova lyckan..Vet inte om vi får hoppa på mediumhöjd eller om vi ska våga oss på largehöjden.. Hon har inte hoppat largehöjd sen september.. och har ju fått höra att vi ska ta det lugnt med höjdhoppandet.. Men om vi kör en redig uppvärmning och jag går av henne ordentligt med hennes benvärmare på (med 3 enkronor i varje nu), så ska det väl inte vara någon fara.. Måste ju ändå introducera höga hinder innan Gotland i slutet av juni..

Kom på nu..eller, visste förmodligen, men ändå.. att det kanske är på grund av hennes onda ryggkotor, som hon hoppar knasigt.. Eller.. hmm.. Alltså.. hon hoppar ju av 2 meter innan hindret, vilket hon kanske har gjort hela sin agilitykarriär. Men, äh, jag vet inte, satt bara och tänkte på det; att det kanske var därför hon hoppar knasigt. Men jag är så glad att hon är så mycket bättre i ryggen än när hon var hos honom förra gången (mannen i Västerås som kände igenom henne). Förra gången hon var där, för tre (snart fyra) veckor sen, så hade hon ont i 8 ryggkotor, från mitten och bak till svansroten. Men i måndags när vi var där så hade hon bara ont i 2, i mitten av ryggen. Så häftigt att det har gått så fort tycker jag! Och allt pga dessa "benvärmare" med "tyngderna" i! Han tyckte även att vi skulle köpa en pilatesboll till henne. För det har alla proffsen ;) Bland andra Jenny Damm ;) Det vore ju häftigt! Att se Gucci hänga där på en pilatesboll alldeles avslappnad ;p Hehe. Vi fick prova och hon var väldigt spänd i början,  men sen slappnade hon faktiskt av.. Så ska tjata lite på mamma så vi får en pilatesboll till min lilla voffe! (nej, hundmänniskor är inte galna).

Har anmält mig till flera tävlingar nu.. Blir Gotland slutet av juni, Härnösand helgen efter, Stockholm södra mitt i veckan efter det(om jag inte minns fel) sen Frövi i augusti.. Sen funderar jag på tävlingar som är lika långt bort som Härnösand, fast åt andra hållet.. Jag hittar inga tävlingar nära.. Kass på att leta? vet inte.. men så är det.. Någon annan som ska till Kungsbacka eller Bjuv? Eller känner till några tävlingar som är närmare :P

Tjo tjing

I Sverige igen..

GAAAAH! Jag blir vansinnig på datorer! Internet funkar inte, datorn funkar inte, ingenting funkar! Skriver man ett inlägg så förväntar man väl sig att det ska ligga kvar tills man har skrivit klart..men neehe då..
Allt känns så hopplöst.. Sam letar jobb varje dag och alla svar han får är den samma..Du måste kunna prata flytande svenska.. Det är så elakt! Han säger hela tiden hur mycket han skulle vilja flytta till Sverige..Att han tycker så mycket om naturen, min familj och mina vänner.. Varför gör då det svenska samhället så att ingen kan flytta hit?? Han har ju jättemycket kompetens inom det område som han jobbar med! Det är inte rättvist :( Vi behöver hjälp.. Annars är det enda alternativet att jag och Gucci flyttar till England.. Och då kommer ja sakna alla här såå mycket! =/ Det är så jobbigt att se/höra Sam så förtvivlad..han vill ju verkligen komma hit =/

Jag vet inte vad jag ska skriva efter den där starka inledningen.. Bröllopet i lördags var otroligt vackert och jag grät, men inte på långa vägar lika mycket som Maria (bruden), de såg så lyckliga ut tillsammans :)
Fick träffa min kusin Molly för första gången, hon var verkligen söt som socker! Jag hade kunnat ta med henne hem! Hon var snäll och glad heela dagen! Underbar unge!
Var även riktigt roligt att träffa min familj och mina vänner igen! :)

Har tränat agility nu den här veckan, två dagar! Det var underbart! Vi har glömt bort en hel del, och hon hoppar fortfarande tokigt (2 meter innan hindret) men det ska nog bli bra tror jag. Hoppas jag, jag vill ha fler cert i sommar.. Det skulle verkligen vara perfekt!! Ska kolla upp fler tävlingar nu innan jag går ut med hundarna, måste ha många alternativ så vi har många chanser på oss att lyckas!

Idag ska jag till Eskilstuna, på "gruppintervju". Ska till städ på Mälarsjukhuset och alla andra som ska sommarjobba där kommer också, så ska vi skriva på lite papper och sånt..  Har även jobbat på Café Trägårn i veckan, det var roligt, stressigt med mycket folk (berättade det för Sam och han undrade om inte folk arbetar på dagarna) men det var ju studenten då..Europaelever sprang ut.. Kan ha varit det kanske..

Nej, om man skulle ta och göra nåt vettigt då..

RSS 2.0